Çavuş
17 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Doktordan temiz.
İlan numarası: 576713938
Bütün açıklamalar ilanda mevcuttur.
İphone da çektiğim fotoğrafları ipad e airdrop ile ipade attığımda konumu gözükmüyor. Konumu ile birlikte ipade nasıl yedeklerim? Acaba fotoğraf yayınımla göndersem konumda gözükür mü? Bilgisi olan varsa lütfen yardım edin.
Detaylı bilgi için malum site kodu: 299007283
Detaylar içi malum site ürün kodu : 299007283
Arkadaşlar bugün sanayiye gittim bir parça için bana şanzıman hava kapağı dediler ancak çıkmacılara falan sorduğumda bilmiyorlar öyle bir şey duymadım diyen bile var. Bunun tam ismi nedir bir de nerede bulabirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaslar aracimda bir parca kirildi. Ne ise yariyor acil taktirmam lazim mi fiyati nedir bu konularda yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler
 Reno 9 broadway aracimda bir parca kirildi yardim

arkadaslar lg g2 telefonumda herhangi bir uygulamadayken home tusuna basinca ana ekrana dondugunde simgeler 3-4 saniye sonra yukleniyor veya spotify den muzik dinlerken internette dolaniyorum bir anda spotify i kapatiyor. Buyuk ihtimalle ram sorunu var sizde de boyle mi ? Formati son care olarak dusunuyorum yardiminizi bekliyorum
Tesekkurler.
arkadaslar ipad air 2 de video izlerken altta ve ustte siyah bosluklar oluyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor. özellikle 1080p video actigimda siyahliklar daha da buyuyor ve neredeyse telefon genisliginde video anca izleyebiliyorum. Bunun bir cozumu var mi video kalitesini bozmadan. Ayrica macbooklarda da bu ekran orani sıkıntısı var mi?
Tesekkurler.
Arkadaşlar size bazı sorularım olacak macbook retina almayı düşünüyorum ancak mart gibi macbookların yenileneceğini duydum belki macbook air e de retina ekran gelir diye düşünüyorum acaba her sene mart nisan gibi apple macbooklarını güncelliyor mu. Bir de cihazı batumdan almayı düşünüyorum klavye sorunu yaşar mıyım ve geri dönüşte tax free var mı macbooklarda. Teşekür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. İcloud fotoğraf arşivi ile fotoğraf yayınım arasındaki fark nedir ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 126
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 4.393 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.