Kunduz'da 1500 TL İndirim Kodu Fırsatı!
Kunduz soru çözüm uygulamasında KASIM indirim kampanyasında kısa bir süre geçerli olmak üzere, tüm DÖNEMLİK yada FULL paketlerde geçerli anında 1500 TL indirim kazanmak için ALİSAN453T kodunu kullanabilirsiniz. Bu paketle tüm derslerden sınırsız soru sorabilirsiniz. Hatta aynı soruyu onlarca öğretmene çözdürebilirsiniz.
Örneğin LGS hazırlık dönemlik pakette indirim resmi
YKS geometri kaynak önerisi arayanlar
2026 YKS ye hazırlanan öğrencilerden sınava uyumlu TYT-AYT geometri kaynağı önerisi isteyenler için İRDE yayınları TYT-AYT Geometri kitabını gönül rahatlığı ile önerebilirim. Tabi bu arada TYT Matematikte süpermiş onu inceleyemedim ama (Not Yayınlar hiç bir ticari ilişkimin olmadığını belirteyim. Emekli 30 yıllık matematik öğretmeni olarak tek amacım ihtiyacı olan öğrencilere bilgi vermek.)

10.Sınıf Matematik Ders Kitabı Çözümleri (2025-2026)
İlk kez okutulacak 10.sınıf matematik ders kitabındaki soruların cevapları, çözümleri burada
2025-2026 eğitim öğretim yılında ilk kez uygulanacak yeni müfredata göre hazırlanmış MEB 10. Sınıf Matematik Ders Kitabında yer alan “Ön Değerlendirme”, “Sıra Sizde”, “Alıştırmalar”, “Alıştırma Ek Soruları” ve “Tema Değerlendirme” bölümlerindeki tüm soruların sayfa sayfa ayrıntılı çözümlerini bu sayfada bulabilirsiniz. Bunun için şu sayfaya ulaşmanız yeterli: “10. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları”
2026 TYT-AYT Geometri Soruları
2026 TYT-AYT Geometri Sorularıyla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum. Yine mi bir çok öğrenci yoksa zaten yapamam deyip hiç bakmadı ...
Kunduz Dönemlikte 500 tl İndirim Kodu
Eğer Kunduz Dönemlik Soru Çözüm-Eğitim paketi almayı düşünüyorsanız yada almaya karar verdiyseniz ek 500TL indirim için "indirim kodu" alanına 500ALİSAN kodunu girmeyi unutmayın!... (Aylık paket indirim kodu ALİSAN453T)
https://kunduz.com/tr/
TYT-AYT ve Ara Sınıflar İçin Geometri Kursu
Merhaba değerli öğrenciler!
Bulunduğunuz ilde ara sınıflar ya da TYT-AYT hazırlık için sadece geometri dersi veren kurs var mı?
Sorma nedenim, bulunduğum ilde SADECE GEOMETRİ dersi vermek için böyle bir kurs açmayı planlıyorum resmi olarak.. Benim düşüncem, matematikten eksiği olmayıp sadece geometriden eksiği olan öğrenci için hem daha ekonomik olur hem de istediği desteği nokta atışı almış olur. YKS ye hazırlıkta geometri de bu açığı kapatacağıma güvendiğim için böyle bir fikrim var. 28 yıl MEB'de görev yapıp birazda erken emekli olduğum için aslında bir uğraşı arıyorum. Geometri dersini çok seviyorum ve de kendime güveniyorum bu konuda.
Sizce nasıl böyle bir iş fikri? Yorumlarınız benim için çok değerli.. Şimdiden fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Kunduz'dan “Ahbap Online Eğitim Paketi” Hediye!
Kunduz & Ahbap İşbirliği ile Depremzede Öğrencilere “Ahbap Online Eğitim Paketi” Hediye!
(Daha çok öğrenciye ulaşması için paylaşırsanız harika olur....)
Kunduz öğrenciye özel soru bankası hazırlayacak
Kunduz soru çözüm uygulaması bu yıl, yapay zekadan yararlanarak, yapılacak deneme sonuçlarına göre, "full paket" üyelerine 2 farklı "Kişiye Özel Soru Bankası" hazırlayarak adreslerine teslim edeceğini duyurdu.
Kunduz 2024-2025 yılında soru çözüm paketlerine "Kişiye özel soru bankası" özelliği ekledi. Ve Kunduz şu açıklamayı yaptı:
"Kişiye Özel Soru Bankaları: Artık yıl boyunca çözdüğün deneme sınavlarında yanlış yaptığın veya boş bıraktığın sorularla eksiklerini tespit ediyoruz. Bu sorulara benzer sorularla sadece sana özel hazırladığımız soru bankalarını yılda iki kere olmak üzere adresine kadar teslim ediyoruz.
Yeterli sayıda deneme sınavı çözüp eksiklerini tespit ettikten sonra Kişiye Özel Soru Bankaları'nı Aralık 2024 ve Mart 2025 aylarında adresine teslim edeceğiz."
2025 YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin Kunduz'un bu özelliğini araştırmalarının faydalı olacağını düşünüyorum.
Çünkü sınava hazırlıkta, öğrencinin sık sık eksiklerini fark edip , ona göre çalışmalarına yön vermesi çok mühim. Sanırım Kunduz'un bu özelliği öğrencinin bu noktada ciddi eksiğini giderecek gibi. Tabi kullanmadığım için yada kullanan herhangi bir öğrenciyle görüşmediğim için net konuşmak istemiyorum. Eğer bu şekilde "kişiye özel soru bankası" desteği alan öğrenciler varsa geçen yıl farklı eğitim firmasından görüşlerini yorumlarsalar çok iyi olur.
2020-2021 Son Yerleşen Adayların Net Karşılaştırması
Bu yıl ki AYT 2021 e benzetiliyor. TYT kolay olsa da... Bu nedenle 2020 ile 2021 yılının son yerleşen adayların net toplamlarının karşılaştırıldığı tabloyu paylaşmak istiyorum. (Salim Hocaya ait..)
google docsTYT-AYT sınavına gireceklere ilaç gibi öneriler!
Hafta sonu girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.
Sınava girecek öğrencilere öğretmenimizden ilaç gibi öneri: "Soruyu kaybet ama süreyi kaybetme"
Meslek: Matematik Öğretmeni
| Matematik Öğretmeni |
| Emekli olmak üzereyim...28.yıl bitmek üzere.. |
| Hayatımda en önemli konu, insanlara saygı duymak ve kişilere, topluma katkı sunmak |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 124
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0