Uçlu kalem merakım
Son zamanlarda uçlu (versatil) kalemler hakkında bir merak geliştirdim ve bu gitgide büyüyor. Şu anda Pentel markasını araştırıyorum ve beğeniyorum ve Tombow’u da beğeniyorum. Sizden ricam yeni bir koleksiyonerim ve kalemleri daha çok yazı yazmak için kullanmayı seviyorum, teknik çizim ile pek uğraşmıyorum. Bana kalemler hakkında bilgi verebilir misiniz, koleksiyonda olmazsa olmaz parçalar, hangi Pentel ürünlerini almalıyım ve hangi kalemleri ve markaları almalıyım? Çok teşekkür ederim...
Uçlu kalem merakım
Son zamanlarda uçlu (versatil) kalemler hakkında bir merak geliştirdim ve bu gitgide büyüyor. Şu anda Pentel markasını araştırıyorum ve beğeniyorum ve Tombow’u da beğeniyorum. Sizden ricam yeni bir koleksiyonerim ve kalemleri daha çok yazı yazmak için kullanmayı seviyorum, teknik çizim ile pek uğraşmıyorum. Bana kalemler hakkında bilgi verebilir misiniz, koleksiyonda olmazsa olmaz parçalar, hangi Pentel ürünlerini almalıyım ve hangi kalemleri ve markaları almalıyım? Çok teşekkür ederim...
Parfümün korunması, saklanması hakkında?
Merhaba parfümseverler :) Sizlere ufak bir sorum olacak. İşim dolayısı ile sık sık seyahate çıkıyorum. Uzun süreler eve dönmediğim oluyor. Parfümlerimi de yanımda taşımayı seviyorum. Çantada veya valizde taşıyorum kullanacağım parfümleri. Acaba yolculuk esnasında sarsılma, sallama gibi durumlar olduğunda parfümde bir bozulma yaşanabilir mi? Aklıma geldi, sizlere danışmak istedim. Çok teşekkürler.
Herkese iyi akşamlar, işim dolayısıyla çok uzun zamanlar seyahat edebiliyorum, bu süre zarfında Apple Watch ve diğer bluetooth kulaklıklar evde kalabiliyor. 2 veya 3 ay dönmediğim zamanlar oluyor. Benim aklıma takılan soru bu cihazlar uzun süre kullanılmazsa eğer batarya ömrüne olumsuz bir etkisi olur mu? Arada sırada şarja takmak gerekir mi? Cevaplar için teşekkür ederim.
Kırılmaz Ekran Koruyucu İçine Toz Kaçma Sorunu
Herkese selam, iyi akşamlar.
Telefona ekran koruyucuyu gayet dikkatli bir şekilde takıyorum. Toz vs baloncuk hiçbir şey kalmamış oluyor. Bir kaç gün böyle kullanıyorum ancak daha sonra ekranımda ufak tozlar, tüyler girmiş oluyor. Önce ekran koruyucuyu değiştirdim ancak yine böyle devam ediyor ve içerideki tozu bir türlü çıkaramıyorum. Bazı durumlarda görüntüyü bozuyor, rahatsızlık ediyor. Şu ara çok gözüme batmaya başladı bu durum sizce normal mi, sizlerde de oluyor mu yoksa ekran koruyucu mu değiştirmem gerekir? İlginiz adına çok teşekkür ederim.
Kırılmaz Ekran Koruyucu İçine Toz Kaçma Sorunu
Herkese selam, iyi akşamlar.
Telefona ekran koruyucuyu gayet dikkatli bir şekilde takıyorum. Toz vs baloncuk hiçbir şey kalmamış oluyor. Bir kaç gün böyle kullanıyorum ancak daha sonra ekranımda ufak tozlar, tüyler girmiş oluyor. Önce ekran koruyucuyu değiştirdim ancak yine böyle devam ediyor ve içerideki tozu bir türlü çıkaramıyorum. Bazı durumlarda görüntüyü bozuyor, rahatsızlık ediyor. Şu ara çok gözüme batmaya başladı bu durum sizce normal mi, sizlerde de oluyor mu yoksa ekran koruyucu mu değiştirmem gerekir? İlginiz adına çok teşekkür ederim.
TYT-AYT hakkında bazı sorularım :(
|
Ininal Kart hakkında sorularım
|
Microsoft Game Store ekstradan 7 lira çekti?
BATARYA HAKKINDA SORULAR =)
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.902 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar