Çavuş
03 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar oyunu bugün aldım yükledim oyuna giriyorum new game diom yüklüyo daha sonra oyundan atıyo ve ilk başta "trying set non-registered vertex shader" dio daha sonra tama diom "microsoft visual c++ runtime library die bi hata veriyo sonra onada tamam diorum "runtime error program files\SCDA-offline\system\SplinterCell4.exe" die bi hata çıkıo sinir oldum. o oyunu çok oynamak istiyom

NOT: ekran kartı 128 mb ondan dolayı olabilirmi

şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bizim tarihci atatürk'ün çok yönlü oluşunu bulun dedi ama ben google a fln girdim bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim
1- benim 7610 um var yeni aldım ikinci tel olarak ama pc den tema fln atarken "işlem başarısısz" dio ne yapabilirim

2-resimler üzerinde oynama yapabileceğim en iyi program nedir

şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben 6230 u satıp 7610 aldım telefondan memnunum ama ona göre programlar bulamadım sizin elinizde varsa gönderirmisiniz

şimdiden teşekkürler
YA MERAK ETTİM ACABA BU OYUNU KAÇ KİŞİ OYNUYOR
SEVGİLİ ARKADAŞLAR TELEFONUM 6230 VE ÜZERİNDE 128LİK HAFIZA KARTI VAR. DÜN AKŞAM BİRAZ MÜZİK DİNLEDİM SONRA OYUN OYNADIM.E DAHA SONRA CAN SIKINTISINA TELEFONUN RESMİNİ DEĞİŞTİREYİM DEDİM BAKTIM HAFİZA KARTI GÖRÜNMÜO . KAÇ KERE ÇIKARDIMM BİR DAHA TAKTIM AMA GÖRÜNMÜO . BU KONUDA BANA YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNCEM
ARKADAŞLAR NOKİA MULTİMEDİA CONVERTERI YÜKLERKEN USER NAME VE ŞİFRE SPRUYO ORAYI NASIL GEÇEBİLİRİM
eeet arkadaşlar track mani da bir mod indirdim yanlız bu modu nereye kopyalayacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
eeeet arkadaşlar benim bilgisayarım ne çok iyi durumda ne çok kötü durumda yanlız bu bilgisayarı en az 500 en fazla 700 ytl para ödenecek şekilde toplamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim

NOT:RAM 512 SADECE İŞLEMCİ İSTİYORUM AMA UYGUN OLURSA REM DE TAVSİYE EDEBİLİRSİNİZ

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
HA BAŞLAYA BİLİRMİYİZ

ABDURRAHMAN
AYLİN
................................................................................................................

ZAMANAIM KISITLI ONUN İÇÇİN ÇOK AZ YAZMAK ZORUNDA KALDIM
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 17 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.711 (Bu ay: 306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.