USB Portları İlk Açılışta Düzgün Çalışmıyor
Herkese selamlar,
Bilgisayarımı ilk açtığımda USB portlarım düzgün çalışıyor ancak bir süre sonra bozulmaya başlıyor. Örneğin kulaklıkta cızırdamalar oluyor, klavyenin ışığı yanıyor ama tuşları çalışmıyor, mouse oynamıyor ancak bu süreçte mesela bir video açıksa oynamaya devam ediyor, saat sorunsuz ilerliyor. Restart atınca bu sorun ortadan kalkıyor, her şey düzgün çalışıyor. Sorun nedir acaba?
Anakart: MSI PRO Z790-P WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7000MHz (OC) M.2.
Ekran kartımın boştaki değerleri çok yüksek
5000 TL Bütçe-Ryzen 5 1600AF Sisteme Kart Önerisi
Merhabalar,
Ekran kartı alacağım ancak bu konularda bilgisiz olduğum için yardımınıza ihtiyacım var. Sistemim şöyle:
Anakart: Gigabyte B450M S2H 3600MHz(OC) M.2 AM4 mATX anakart.
PSU: High Power 600W 80+ Bronze eco aktif PFC yüksek verimli güç kaynağı (HPE-600BR-A12s)
İşlemci: AMD ryzen™5 1600 soket AM4 3.2GHz - 3.6GHz 16MB 65W 12nm işlemci.
Şu an GT 1030 kullanıyorum. Ekran kartı önerilerinizi link atarak yaparsanız çok mutlu olurum çünkü bir ekran kartını Google'da aratınca karşıma 1000 tane model çıkıyor. Teşekkürler şimdiden.
Bir de sahip olduğum PSU'nun pinlerinin ekran kartına yetmesi gerekiyor.
Eskiden Telefonlar Çok Güzeldi
Motorola Razr'lar, Sony'nin Xperia serisi, LG G serisi, Samsung Galaxy Edge'ler, Windows Phone'lar falan her şey mükemmeldi. Şuan bakıyorum lider firmalar aynı tip telefon üretiyorlar. Oppo, Xiaomi, Huawei, Samsung vs. sanki aynı kalıba farklı donanım takıyorlar gibi. Özellikle Windows Phone'ları çok özledim. Benim gibi düşünen var mı? Acaba firmalar tasarım konusunda kendilerini değiştirecekler mi?
Selamlar, Dead Cells oyununa yeni başladım ve şöyle bir şey aklımı kurcalıyor. Oyunda farklı gear levela sahip bir item aynı hasarı vuruyor. Bunun sebebi nedir?
4. sınıf ders seçmede takıldığım durum
selam arkadaşlar benim derdim kısaca şöyle
ben marmara üniversitesi 4. sınıf öğrencisiyim. 3. sınıfta bir dersten ff ile kaldım. bu dersin adı x olsun. şuan ders seçme işlemleri başladı ve x dersi seçmeli ders (1-2-3) kategorisinde görünüyor ancak aynı kategoride başka bir dersi seçersem (bu dersin adı da y olsun) o dersi hiç almamama rağmen sanki x dersi gibi "bu derse 2. kez kayıtlanıyorsunuz" ibaresi beliriyor. ayrıca y dersinin sağıda R/x diye bir ibare de beliriyor. acaba ff ile kaldığım x dersi yerine y'yi replace mi etmiş oluyorum? bilgisi olan yazarsa sevinirim
Yeni PS Etkinliği (Aralık 2021) (SIZINTI/SÖYLENTİ)
Reddit'den bir yazar, PlayStation tarafının Aralık ayında yeni bir sunum yapmaya hazırlandığını sızdırdı.
Not: HİÇBİR SIZINTI KESİN BİLGİ ANLAMINA GELMEZ.
Yazarın anlattığına göre yeni etkinliğin adı "PlayStation Experience" ve bu etkinlikte tanıtılacaklar şunlar:
-PSVR2
-"OYUNCULARIN UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİ BİR ŞEY"
Son madde hakkında bir bilgi yok. Silent Hills, MGS Remake, InFamous, TLoU Multiplayer iddiaları bulunmakta.
Not: Sızıntı ile alakalı bir bağlantım yok. Sadece Reddit'deki bilgileri Türkçe'ye çevirdim. Yetkililer isterse konuyu kaldırabilirim.
Asıl kaynak: https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/pmhxln/sony_has_another_event_this_year/
9 EYLÜL PLAYSTATION ETKİNLİĞİ (23:00)
9 Eylül Perşembe günü saat 23:00'da 40 dakika uzunluğunda bir PlayStation sunumu olacak.
-Yeni nesil PS VR'ı bu etkinlikte gösterilmeyecek.
-PS stüdyolarının yeni oyunları tanıtılacak.
-Bahsi geçen oyunlar bu kış tatilinde (Holiday) çıkacak oyunlar ve ilerleyen zamanlarda çıkacak oyunlar.
Şahsen beklediklerim:
-GoW Ragnarok trailer+çıkış tarihi.
-Little Devil Inside gameplay+çıkış tarihi.
-Uncharted Collection duyurusu.
9 Eylül Edit: Yayın bu gece 23:00'da muhtemelen bu iki linkten birinde olur:
Death Stranding II (Söylenti)
KAYNAK: misternoob.com-Alperen Kağan | 30.08.2021
https://www.misternoob.com/norman-reedus-yeni-death-stranding-oyununa-goz-kirpmis-olabilir/
"Norman Reedus Yeni Death Stranding Oyununa Göz Kırpmış Olabilir"
Death Stranding’in devam oyunu yolda olabilir, oyundaki ana karakterimiz Sam’in aktörü olan Norman Reedus, AdroCinema ile yaptığı röportajda yeni Death Stranding hakkında konuştu.
AdroCinema ile röportaj yapan Reedus’a bir Kojima ile alakalı bir soru sorması üzerine; “Sanırım yeni bir Death Stranding yapıyoruz” dedi. Ardından da oyunun henüz müzakere aşamasında olduğunu ve heyecanını dile getirdi.
Aktörün yanılmış olma veya 24 Eylül 2021’de çıkış yapacak olan Death Stranding Director’s Cut hakkında konuşmuş olma ihtimali de var, ya da markanın sahibi olan Sony yeni oyuna onay vermiş de olabilir.
Kişisel yorumum: Piyasada Kojima Productions hakkında çok fazla söylenti var. Abandoned olayı, Kojima'nın Microsoft ile anlaştığı iddiası, Kojima'nın korku oyunu yapma isteği gibi... Şahsen yakın zamanda DS II'nin çıkmasını beklemiyorum. Korku oyunu daha yüksek bir ihtimale sahip benim gözümde.
Kojima Productions Yeni IP'si Ana Konusu: https://forum.donanimhaber.com/kojima-prod-yeni-oyunu-ps-konusu-korku--140614490
Outlast Nasıl İndirilir
Outlast 2 gamepass'e var ama ülkede yasak olduğu için indiremiyorum. Bölgemi nasıl geçici olarak değiştirebilirim?

Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.562
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 60.960 (Bu ay: 1.594)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.812 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic