Vodafone Yurt Dışı Kullanım Hk.
Merhabalar,
10 günlüğüne yurt dışına gidiyorum da, Vodafone hattım yerine yerel hat kullanacağım. Ancak online veya yüksek hacimli kart işlemlerinde Vodafone hattım mobil veri kapalı olmak üzere bankadan gelen uyarı ve şifre SMS'lerini almak amacıyla hat açık olacak. Telefonun sinyal alması "yurtdışında kullanım" a girer mi, "kullanım" tanımı muğlaklığı yüzünden hattın sinyal almasınınn "Her Şey Dahil Pasaport" paketinin aktif olmasının yeterli olduğunu düşündüm. Bu konuyu açıklığa kavuşturabilir miyiz?
Realme, Xiaomi veya Samsung Telefon Tavsiyesi
Merhabalar,
3-4 ay içerisinde yurt dışına kısa bir süre için çıkacağım. Ortalama 500-550 Amerikan doları bütçem var (imei kaydı hariç), o yüzden çok yüksek segment telefonlara bakmıyorum.
10 senedir Android kullanıcısıyım, iOS'e geçmeyi düşünmüyorum. USB-PD 3.0 ve/veya PPS standardına göre 45dk'da ve altında tam şarj olan, ortalama 2 gün bataryası idare eden ve 5G'ye hazır olan modeller tercih sebebidir.
Kendi yaptığım araştırmaya ve bütçeye göre alabileceklerim ve beğendiklerim şunlardır:
Poco X4 Pro 5G
Realme GT Neo 3
Realme GT Neo 3T
Realme 9 Pro
Xiaomi Redmi Note 11 Pro+
Sony Xperia 10 IV
Siz hangisini önerirsiniz veya listede olmayan bir öneriniz varsa kullanıcı deneyiminiz aktarabilirseniz sevinirim.
İyi forumlar,
Realme, Xiaomi, Sony Telefon Tavsiyesi
Merhabalar,
3-4 ay içerisinde yurt dışına kısa bir süre için çıkacağım. Ortalama 500-550 Amerikan doları bütçem var (imei kaydı hariç), o yüzden çok yüksek segment telefonlara bakmıyorum.
10 senedir Android kullanıcısıyım, iOS'e geçmeyi düşünmüyorum. USB-PD 3.0 ve/veya PPS standardına göre 45dk'da ve altında tam şarj olan, ortalama 2 gün bataryası idare eden ve 5G'ye hazır olan modeller tercih sebebidir.
Kendi yaptığım araştırmaya ve bütçeye göre alabileceklerim ve beğendiklerim şunlardır:
Poco X4 Pro 5G
Realme GT Neo 3
Realme GT Neo 3T
Realme 9 Pro
Sony Xperia 10 IV
Siz hangisini önerirsiniz veya listede olmayan bir öneriniz varsa kullanıcı deneyiminiz aktarabilirseniz sevinirim.
İyi forumlar
Realme, Xiaomi veya Samsung Telefon Tavsiyesi
Merhabalar,
Poco X4 Pro 5G
Realme GT Neo 3
Realme GT Neo 3T
Realme 9 Pro
Sony Xperia 10 IV
İyi forumlar,
5700 için hangi sürücü?
|
RX 5700 vs RTX 2060 Super
|
2500 liraya telefon tavsiyesi
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.109 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar