RKS Grace 202 Ön Takım Değişimi
Merhabalar herkese. RKS Grace 202 model motorumla sabah evden çıkarken gaz takılı kaldı ve duvara tosladım. Maks 20km hızla girmişimdir ama gidon yamuktu ve frenle gaza aynı anda abandım. Dikkatsizlik veya acemilik işte artık ne derseniz deyin. Daha sonra motorun gidon zar zor dönmeye ve 10km hıza çıktığımda motorun önden takır tukur sesler çıkmaya başladı tamam dedim naneyi yedim. Yakınlardaki yetkili servise götürdüm ve bana ön takımın komple değişmesi gerektiğini, 12.500₺ masrafının olduğunu ve parçaların 15 güne geleceğine söylediler. Motor zaten 93k, ben alalı olmuş 1 ay, ilk taksitini yeni yatırmışız üstüne martı tag yaparak motorun borcunu ödemeyi planlıyordum. Tüm planlar suya düştü ve bende 1 lira para yok anasını satayım, tüm umutları bu motora bağlamıştık. Anlayacağınız baya sıkıntılı bir durumun içine düştüm. Yetkili servisin karşısında bir tane motor tamircisi vardı ona gittim, usta daha gelmemişti çıraklar vardı onlar da bir göz ucuyla baktı, abi işin sıkıntı biz bir şey yapamayız servise git dediler. Ulan görünende çok bir sıkıntı yok ben de hiç anlamam bu işlerden, bunlar beni mi koparıyor?
Bu durumda ne yapmalıyım, 1km mesafeyi yarım saatte zar zor gidiyorum motoru tamirci tamirci gezdirmem mümkün değil anca çekiciyle olur ona da param yok. Bana bir tane çok iyi bir motor ustası, servisi bir şey söyleyin veya bu ön takım parçalarını kendim tedarik edebilir miyim uygun fiyatla? Dötü nasıl kurtarırız arkadaşlar?
Edit: Arkadaşlar, şimdi bana söylenen değişecek 4 tane parça var. Ben bunları internetten buldum toplam 6500₺ gibi bir şeye geliyor. Bu parçaları kendim veya bu işlerden az çok anlayan birisiyle değiştirebilir miyim veya kendim alıp ustaya götürsem olur mu, istanbul alibeyköy civarından iyi uygun fiyatlı usta var mıdır bildiğiniz?
İstanbul'da kyk harçlık avansı kıran var mı
|
PTTMATİK'te dolar bozulur mu?
|
Bilgisayar kapanıp açılıyor
|
Sistemli Nasıl Oynanır
|
Kavgaya karıştım: Acil yardım
|
Programda Karın Yok!
|
2 Kız Var - Make Your Choice!
|
Spora Yeni Başladım, Kilo Almam Lazım
|
İlgi Alanları: Body Building, Futbol
| YEAH BİTCH!!!1 |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0
) şimdi iki kız var. İkisine de karşı bişeyler hissediyorum ama 1'i daha ağır basıyor. Baya samimiyiz ama hiç en iyi arkadaş modunda olmadık hep bi açık kapı vardı yani. Gidip açılsam şansım yüksek baya. Diğeriyle çok garip bi ilişkimiz var. Küfürlü çocuksu değişik bir ilişkim. Bi gün cebimden bi anahtar çıktı, baktım soyunma odasındaki dolapların anahtarı. Neyse o ikinci kızla konuşuyodum hemen aklımda cereyan etti. " ... tut!" dedim. Kız tuttu "Neyin anahtarı bu" dedi. "Kalbimin anahtarı" dedim. Bi gül bi utandı. Sonra aynı numarayı bi kez daha yaptım etrafta arkadaşları da vardı. Bu sefer kahkaha attı.