I

Onbaşı
17 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Kanada'daki Apple Store'dan sipariş verip arkadaşımın evine göndermek istiyorum daha sonra Türkiye'ye getiricek fakat Kanada'daki Iphone X'lerin model numarası nedir bu konu hakkında bilgim yok. Çünkü A1865 Amerika'daki A1902'de Japonya'daki iphone X'lerin modeli. Kanada'da satılan telefonların hangi model olduğunu internetten öğrenemedim. Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı acaba?
Arkadaşlar elimde Optimum Serious Mass Gainer var (http://www.supplementler.com/urun/optimum-serious-mass-5450-gr-5255 ). Spora başladım ilk 1 ay toz kullanmayı düşünmüyorum ardından kreatin ve gainer'ıma başlayacağım. Size sormak istediğim herkes farklı bişeyler söyluyor kimi yemeklerden sonra kimi sabah kalkınca, spordan önce veya sonra diye. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar acaba ne önerirler. Ürünün kendisinde günde 300 gram alın diyor fakat sütle beraber 1650 kalori yapıyor ki bu bana çok fazla geldi 1 gün için. Kilom 65 boyum 1,82. Beslenmemi düzene soktum günde yaklaşık 500 gram et/tavuk/ton balığı ve 400 gram civarı pilav tüketiyorum. Sizce gainer'ı nasıl bir düzende kullanmalıyım?
Arkadaşlar yeni aldığım sisteme Windows 10 yükledim fakat şöyle bir sıkıntım var bilgisayarı geceden indirme yapması için açık bırakıyorum sabah baktığımda bazen açık oluyor bazen monitörde görüntü olmuyor ve reset atmadan düzeltemiyorum yani uyku moduna falan girmiyor. Ama bilgisayarda herhangi bir işlem yaparken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum klavye mouse kullanımda değilken oluyor muhtemelen. Windows ayarlarından uyku modu ve ekran kapatmayı devre dışı yaptım ama sorun devam ediyor. Dediğim gibi tamamen 'random' bir olay yani bir gün kapanırken ertesi gün bilgisayarı açık bulabiliyorum. Herhangi bir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar önümüzdeki günlerde yeni bilgisayar toplayacağım ve Windows 10 yüklemek istiyorum. Şuan kullandığım bilgisayarı windows 7'den windows 10'a yükselmiştim. Şuanki bilgisayarimda kullandığım product key'i otelde çalışan bir abiden almıştım ve sınırsız bir key olduğunu ve bütün windows 7 lerde kullanabiliceğimi soylemisti acaba bu product key'le windows 10 yükleyebilirmiyim. Yoksa windows 7 kurup aktive ettikten sonra windows 10'amı güncellemeliyim.
Arkadaşlar monitorumde hdmi ve vga girişleri ekran kartımda ise hdmi displayport ve dvi girişi var. Sizce en iyi verimi nasil alirim. Hdmi to hdmi şeklindemi yoksa displayport kablosu alip monitore takilicak ucunu displayport to hdmi çeviricisi kullanarakmı. Bilgisi yada fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar MSI Z170A Gaming M7 anakartını vehttp://www.vatanbilgisayar.com/kingston-16gb-2x8gb-hyperx-fury-black-series-ddr4-2133mhz-cl14-12v-xmp-ram.html?srt=PU#genel-bakis linkteki RAM'leri almayı düşünüyorum fakat MSI sitesinde bu anakartin uyumlu oldugu ram'ler listesinde kodu yok ve neredeyse Vatan bilgisayardaki hicbir DDR4 ram koduylada uyusmuyor. Acaba linkini attiğim ramleri alsam bir sorunla karsilasirmiyim ?

Bu da MSI kendi sitesinde uyumluluk listesihttp://www.msi.com/support/mb/Z170A-GAMING-M7.html#support-mem
Apple hesabımı başkasına vermiştim, iclouddan kişileri yedeklemiş ve onun rehberindekiler bana gelmiş ve benim kişilerim silinmişti. Bende bilgisayarda olan yedeklememden tekrar geri yükleme yaptim kişilerim oldugu gibi tekrar bana geldi. Fakat Genel'den iclouda tıkladıgım zaman hiçbirşey sormadan gene arkadaşımın listesini benim listemle degiştiriyor. (Geri yüklemeyi yaptığım yedek dosyasında arkadaşıma verdiğim apple id, icloudda aktif. Yani otomatik olarak id ve şifrem girilmiş durumda.) Lütfen yardım edin bu sorunu nasıl duzeltebilirim.
Hakkında
İlgi Alanları: PC, Futbol
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 1.605 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.