Farenin titremesi
Farem oyunlardayken böyle titriyor ama böyle hafif değil böyle aşağı yukarı hareket ediyor tab tuşuna basınca duruyor sadece oyunlarda oluyor acaba Farede bir sorun mu var dedim 5 senelik çünkü değiştirdim farklı marka aldım yine aynı sonra mousepad de belki sorun vardır dedim onu da değiştirdim hala aynı oyun oynamaktan nefret ettirdi beni neden olabilir acaba oyun da sorun desem her oyun da yapıyor
Sims 4 yüklenmiyor...
Sims 4'ün son çıkan dlc leri ile beraber yükleyemiyorum yükleme ekranı 8.1 olduğu zaman hata veriyor önceki sürümde bu sorun yoktu herkes normal şekilde yüklerken önceki sürümde bende normal şekilde yükledim ama bu sürüm sorun çıkarıyor dosya sıkıştırılmış küçük boyuta gelmiş bilgisayarımda eski sürüme ait hiç bir dosya yok bu hatayı internetten araştırdım bütün önerilen herşeyi yaptım araştırdım videolar izledim aynen uyguladım yok yine de olmuyor artık ağlama noktasına geldim yardımcı olacak biri olursa çok memnun olurum
İndirdiğim site güvenilir bir site bütün sitelere baktım hepsi aynı üreticinin elinden çıkmış
Sims 3 CC
|
Windows 8
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Kitaplar
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 900 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware