20.000 - 25.000 Bandına kadar Oyun PC'si
Merhabalar,
20.000 - 25.000TL bandına kadar bütçem mevcut.
Yaklaşık 13'ten beri kullandığım emektarımı emekli etmenin vakti geldi fakat OEM'lar bir hayli gelişmiş ve çeşitlenmiş günümüze kadar :)
Dolayısıyla artık bilgisayardan da çok anlamadığımı düşünerek, sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Hazır OEM'lara yönelebilirim. Tavsiye edebileceğiniz fiyatınının hakkını verecek bir PC toplama konusunda yardımcı olabilir misiniz? Bütçeyi sadece kasa için düşünebilirsiniz.
Şimdiden öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
PS5 için TV Önerisi
Arkadaşlar Merhaba,
Daha çok PS5 kullanımı için TV modeli araştırmaktayım.
TCL 55C745 modeli dikkatimi çekti. Sizlerin düşünceleri nelerdir? Önerebileceğiniz daha iyi bir alternatif var mıdır? Maksimum bütçem 30-40k bandında.
Teşekkür ederim şimdiden ilginiz için.
[SORUN] ASUS TUF GAMING VG279Q1R GÖRÜNTÜ SORUNU
Arkadaşlar Merhaba,
Dün itibari ile PS5 ile senkronize etmek için 27'' ASUS TUF GAMING VG279Q1R monitörünü satın aldım.
Fakat görüntü kalitesi beklediğim gibi gelmedi. Ne bileyim görüntü tam net değil ve kaliteli değilmiş gibi.
PS5 ile Monitör bağlantısını PS5'in sağlamış olduğu HDMI kablo ile yapıyorum. Zaten Monitör ile verilen display port ile bağlanamıyorum. Soket başlığı uyumlu değil.
Benim sorum, monitörümün performansını nasıl arttırabilirim? HDR vs desteklendiği söyleniyor fakat bunu da açamıyorum.
Aynı sorunu yaşayan var mıdır?
Sistem Toplama Desteği HK.
Arkadaşlar Merhaba,
Sadece kasa olacak şekilde 20.000TL'ye kadar PC toplamayı düşünüyorum. İnternette çeşitli kuruluşlarda (gamingtr, sinerji, itopya vb.) hazır sistemler mevcut fakat bu tarz kuruluşlara güvenim olmadığı için gözümle görebileceğim (vatan bilgisayar gibi.) satış ofislerinde toplamak daha cazip geliyor.
Lakin şöyle bir sorunum var. Teknoloji o kadar çok hızlı gelişiyor ki özellikle PC parçaları konusunda ne iyidir ne kötüdür artık anlayamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? 20.000TL'ye high-end bir sistem toplamam mümkün müdür?
Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar Merhaba,
Biraderim bu kış Almanya'ya arkadaşını ziyaret etmeye gidecek. Halihazırda gitmişken PS5 getirtme gibi bir isteğim var.
Sony aracılığı ile Amazon üzerinden satılan Digital Edition PS5 için 400 EUR gibi bir fiyat biçilmiş. Baktığımızda TR'den çok çok daha uygun.
Şimdi ben sadece kur farkını mı ödeyeceğim? Gümrük, vergileme vs. nasıl olacak? Konuya vakıf daha öncesinde bu tarz tecrübeleri olan arkadaşlarım beni aydınlatabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
PC Toplama Önerisi
Merhabalar,
Totalde 20.000TL'lik bütçe ile sadece bilgisayar kasası toplamayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 1.938 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware