Bildirim
F
@faustusius
"onbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
faustusius (faustusius black) · Teknik Yardım altına konu açtı.
10 yıl
Virüs müdür nedir belli değil ?
10 yıl
Asus laptop ses sorunu
|
13 yıl
ekran donması sorunu
|
13 yıl
ekran donması sorunu
|
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
12 Yanıt
0
o yuzden eger yanlıssa buda bilmedigimdendir kusura bakmayın
konuya geleyim laptobum calışır vaziyetteyken yere düştü ve bilgisayar acılmıyodu bende bilgisayarcıya goturdum harddisk degişmesi lazım dediler degiştim seagate 512gblık harddisk takıldı format atıldı.bilgisayar calısırken ekranda donmalar basladı.mesela feyse girince veya film izleyince sadece örnek olarak diyorum ekran birden donuyo o an ekranda ne varsa sabit bir sekilde hiçbir renk kayması fln olmadan bende laptobu tekrar kapatıp acmak zorunda kalıyorum.geçenlerde forumda arastırırken bit olayına gozum takıldı işlemcimi arastırdım 64 bite uygun oldugunu gordum son bir care olarak belki işe yarar diyip daha onceden 32 bit işletim sistemini kurmuşlardı 64 bit kurdurdum windows 7 olarak.ama yine çözüm olmadı.dikkatinizi bir yere cekmek istiyorum bilgisayarcıdan ilk aldıktan sonra hoparlorlerinden cok az ses geldigini farkettim ve tekrar goturdugumde kısadevre olmuştur dediler tamir suresini cok dediklerinden dolayı ben vermekten vazgectim.belki bundan dolayı olabilir diye dusunuyorum iki tane bilgisayarcıya goturdum hiç bişey yapamadılar.yapılan harddisk testlerinde badsector da bulunmuyor ayrıca ısınma sorunuda yok denildi.bencede ısınmada bir sorun yok calısması gayet normal.yardımcı olursanız sevinirim gercekten sistemimi de aşagıda veriyorum.tesekkurler.