Çavuş
09 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar
anakart m51ad
işlemci i5 4440s
ram 6gb
ekran kartı olarak bunu düşünüyorum ama kararsızım bu fiyatlarda emsali kart önerirmisiniz psu da alıcam tabiki

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-270-directcu-ii-2gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=R9270-DC2OC-2GD5
merhaba üstadlar .... pcmin özellikleri : pentium Dual Core cpu E5700 @3.00GHZ (2cpus) 3.ghz 2 gb ram Anakartımda ecs g41t-m7 ekran kartım çok düşük 512

şimdi sizlerden ricam oyunları full artı full olmasada normal olarak oynamam için ne yapmam gerek.... bütçe konusunu düşünmedim hiç sormayın. Minumum işlemci ekran kartı tavsiye ederseniz bana çok sevinirm... sanırım işlemci soketim 775 !

1- hangi işlemciyi almalıyım oyunlarda kasmaması için
2- uygun orta halli ekran kartı tavsiyesi

şimdiden çok teşekkür ederim
[simage]
[/simage]

arkadaşlar Bilgili ustalar bakabilirmi ?
şimdi ben 16 mps yalın net limitsiz paketini kullanıyorum ttnetin aldıgım hız sonuçları yukarıda kafayı yemek üzereyim ... pingime bakarmısınız bu nedir yahu ?

10 gün sonra tahattütüm bitiyor ve süperonlineye geçmeyi düşünüyorum !! fakat kafam karışık! şöylede bir durumda var gece 12den sonra hızım 13 mpsyi gördüğü oluyor ama yalnız geceleri defalarca aradım ne hikmetse sistemsel arıza oldugunu bakamadıklarını birkaç saat sonra aramamı söylüyorlar bu nasıl bir hizmet ne yapmalıyım süperonline geçsem mi kararsız kaldım yardım edecek fikir verecek birileri varmı ???
Hakkında
Forum İmzası:
Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan!!!
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 1.974 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.