Kaplıcası | Kaplıca ve Termal Oteller Rehberi
Selamlar arkadaşlar,
Son zamanlarda hem şifa bulmak hem de farklı bölgelerdeki kaplıca ve içmeleri keşfetmek için araştırma yaparken oldukça kapsamlı bir siteye denk geldim: Kaplıcası.com. Türkiye’deki neredeyse tüm kaplıca bölgelerini detaylı şekilde inceleyen, konumdan su özelliklerine, giriş bilgileri ve faydalarına kadar pek çok detayı bir arada sunan oldukça faydalı bir kaynak olmuş.
Özellikle Marmara bölgesinde şifa arayanlar için Bursa, gerçekten ayrı bir dünyanın kapısını açıyor. Kaplıcası.com’da yer alan Bursa sayfasında hem tarihî termal tesisler hem de doğal kaynaklar tek tek anlatılmış. Göz atmak isteyenler için linki bırakıyorum:
Bursa denince akla gelen ilk yerlerden biri olan Oylat Kaplıcaları da sitede oldukça detaylı şekilde anlatılmış. Oylat’ın su sıcaklığı, romatizma ve cilt rahatsızlıklarına olan etkileri, ulaşım bilgileri gibi birçok detayı tek sayfada bulabiliyorsunuz. Merak edenlere:
Sitede sadece Marmara değil; Ege, İç Anadolu, Akdeniz gibi tüm bölgelerden kaplıca ve içme suları hakkında içerikler mevcut. Bu yönüyle tatil planı yaparken veya sağlık amaçlı sıcak su arayışında olanlar için oldukça işlevsel bir rehber niteliğinde.
Benim gibi kaplıca kültürüne meraklıysanız, yeni yerler keşfetmek istiyorsanız veya sadece güvenilir ve düzenli bilgiler arıyorsanız Kaplıcası.com’a mutlaka göz atın derim. Faydalı olacağına eminim.
Haylaz.Co - Eğlence ve Gündem Portalı
|
Metin2 Rehberi - Oyun hakkında herşey
|
Dövme modelleri
|
Hd yerli ve yabancı dizi izle
|
Yerli yabancı hd dizi izle
|
Felsefi konular bloğu
|
Cs 1.6 Cfg ve Hile Blogu
|
Metin2Speed - Yeni Açıldı Hemen Koş
|
Çok halsizim heryerim ağrıyor
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0