Özellikle iş dünyası, pazarlama, finans ve kişisel gelişim alanında yabancı kaynakları orijinal dilinde okumayı sevenler için niş ama güzel bir stok/fiyat fırsatı yakaladım.
Broken Money - Lyn Alden Ciltli kapağı fahiş fiyatlardayken, Ciltsiz (Paperback) versiyonu yerli stokta şu an çok iyi fiyatta. Finans ve para tarihi meraklıları kaçırmasın.
- Fiyat: 1.191,22 TL
$100M Leads - Alex Hormozi Girişimcilik ve pazarlama dünyasının en popüler serilerinden.
- Fiyat: 1.461,91 TL
$100M Offers Summary and Workbook - Alex Hormozi Serinin uygulama kitabı, sınırlı stok kalmış.
- Fiyat: 1.598,56 TL (10 Adet Stok)
$100M Money Models - Alex Hormozi Serinin en güncel kitaplarından biri.
- Fiyat: 1.350,94 TL (9 Adet Stok)
$100M Lost Chapters - Alex Hormozi Hormozi serisinin gizli kalan bölümlerinin derlemesi.
- Fiyat: 1.364,66 TL (10 Adet Stok)
How to Fail at Almost Everything and Still Win Big - Scott Adams Ünlü Dilbert karikatürlerinin yaratıcısından kişisel gelişim ve başarı üzerine harika bir başucu kitabı.
- Fiyat: 1.063,00 TL (10 Adet Stok)
Get Scalable - Ryan Deiss İşletmesini büyütmek ve kendinden bağımsız çalışan bir sistem kurmak isteyen girişimciler için harika bir operasyon rehberi. Price/performance olarak en uygun fiyatlısı bu duruyor.
- Fiyat: 950,92 TL (10 Adet Stok)
NOT: Arkadaşlar, gelen bir yorum üzerine belirtmek istedim; kitapların satıcısı veya tedarikçisiyle alakam yoktur. Kendim de orijinal kaynak meraklısı biri olarak yerli stok avantajını gördüm ve paylaştım. Affiliate (ortaklık) linki falan da değildir. Herkese iyi forumlar.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 595)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

11 Yanıt
1