konuya uğrayın lütfen
Dostlar merhaba, yaşadığım durumdan bahsetmek istiyorum. Üniversite bittikten sonra düşülen boşluğun içindeyim. Memlekete döndüm ve arkadaşım kalmadı (üniversite boyunca devam eden 4 yıllık ilişkimden de boynuzlanarak çıktım). Şimdi ne yapacağım sorusu içinde düşüncelere dalmışken bu soru bir anda birden fazla yöne kaydı.Herrr şeyi düşünmeye başladım (benimle ilgili veya ilgisiz her konuyu) + Günlerimin boş geçtiğini bir iş ve uğraşla (misal olarak kpss adına ders çalışmak) meşgul olmayı düşünürken odaklanamadığımı kısaca okuduğumu anlayamadığımın farkına vardım. Bu bir süre sonra muhabbet halindeyken insanların dediklerini anlayamamaya kadar ilerledi. Korktum ve mr çekindim fakat herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür. İlerleyen süreçte bu durum dalgınlığa sebep oldu sürekli olarak dalıp gidiyorum ve daldığım anlarda istemsiz olarak hayal kurmaya başladım. Beni gerçeklikten kopartıyor odaklanamıyorum okuduğumu ve çevremde sohbet anında söylenenleri tam olarak anlayamıyorum + hayal kuruyorum sürekli olarak kafamda kurguluyorum ( ya geçmişten kesitler geliyor gözümün önüne ya da gerçekleşmemiş hayaller). Potansiyeli yüksek bir insanım fakat içinde bulunduğum durum beni çokkk fazla geriyor. Okuduğunuz için teşekkür ederim, tavsiylerenize açığım
KUŞUMU YIKADIM . NASIL KURULARIM ? (ACİL)
5 YAŞINDA İKEN BAŞIMA GELEN İLGİNÇ OLAY [ CSB DEĞİLDİR ]
|
3 Gündür Gülüyorum Puahahagagaghdsu [VİDEO]
|
KARDEŞİM ŞARKI YARIŞMASINA KATILACAK YARDIM !
|
|
Photoshop ' dan anlayan kardeşlerim bakabilir mi ?
|
|
Film Kasma Sorunu (SS'li)
|
Skyrim ' da Blood on the ice Görevini Nereden Alabilirim ?
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 305
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.984 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic