Oturduğum sitede 34 daire var. Fttb alt yapı var maksimum 100mbps. Ftth dönüşümü istiyoruz. Lakin çoğu yaşlı kesim ve internet kullanmıyorlar. Türk Telekom ticari yöneticisi bir arkadaş ile görüştüm. Binadaki abone oranı düşük olduğu için ücretsiz yatırım suan gözükmüyor ancak apartman olarak taşeron firmaya ücretli yaptırabilirisiniz dedi. Biz fiber isteyen 3-4 kişi bugün görüştüğüm yöneticiye Siz binanın girişine OFDK (Fiber Kutuyu) koyun/aktif edin. Biz dairelerimize çıkan dikey kıl fiber kabloyu (OBK) kendi elektrikçimize/imkanlarımızla çektireceğiz. Ekiplerinizi yormayacağız, maliyeti biz üstleneceğiz“ teklifinde bulunsak.
Daha önce bu şekilde "İç tesisatı/kablolamayı kendisi üstlenip" binaya kutu koyduran, FTTH onayı alan var mı?
Bölge müdürlüğüne bu teklif ile gitsek kabul edilme şansı nedir?
65 bin monitör dahil sistem tavsiyesi
65 bin lira monitör dahil olacak şekilde bütçem var. Gündelik oyunları oynamak istiyorum ve almışken uzun ömürlü olsun bir sistem arayışım var. Bu konuda uzman bilgi sahibi abilerim hocalarım yardım edebilir mi bana
Netmaster infinity 401 ve tplink archer c50 kurulum
Merhaba abiler. Uydunet modemin cekim gücünden memnun kalmadığım icin tp link acces point aldım, ama kurulumunu bir türlü yapamıyorum. Çakışmalar oluyor, internet anlık kesiliyor geri geliyor. İnternette de açıklayıcı video bulamadım. Yardımcı olur musunuz bana
Böte-Uluslararası ticaret-Mühendslik
|
2014 lys puani ve puan hesaplama
|
Ygs basvurusunda polislik ve askeriye
|
Üslü sayı sorularım
Sistem topladım yardım
|
Asus p5g41t-m lx ekran kartı ve ram
|
Lol icin makine
|
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 188
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 325)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
1