Çavuş
31 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
360483 Gün Cezalı
356916 gün 5 s. 33 dk. kaldı
Gönderileri
nasıl geliştirilir durumsal farkındalık deniyordu herhalde birde
buna sitatuonal awarness deniyordu galiba böyle varmı bilidğiniz oyunlar
bazıları streamde oynuyordu refleks geliştiriyormuş bi osu vardı sanırım başka varmı bildiğiniz
Merhaba arkadaşlar bronz dayım afk feeder troll bunları söylemiyorum takımı iyi yönetiyor baronun çalıyorum İnhileri aldırıyor ad geçen el tek gidip. Ölüyordu kastırmışsınız diyor late deyiz herkesin item full kafauı yicem herkesin full diyorum iksir felan al diye adalarda afk var alacaklardı katliam aldık herkes b atıyor hayir almıyorlar Nexus kaldı adam base gidiyor ya dalına a Nexus gitsin işte beyler sizce napıyım oyunu kazandırdım ve cidden benim sayende ama her oyu böyle olmuyor
şirket kurup yöneticez o şirketi büyüticez ticaret oyunu yani birnevi
neler yapmalıyız ne gibi işlerden başlayaım ne okumalıyız ünide ticaretin altın kuralları nelerdir faiz felan işine girerim 3 kağıt yaparız
bir ülkenin gıda sektörüne sahip olursan o ülkeyi sen yönetirsin diye bir yazı okumuştum sıfırdan nasıl yapcaz işleri
championship thresh riven nerede dağıtıldı ne zaman dağıtıldı hala dağıtılıyormu dağıtılacakmı neerde dağıtılır
dün gece tristiana ile oynuyordum botta 5 0 0 gidiyorum yanımda blitzcrank vardı bayağı iyidik midde adam kayleyi feedlemiş 15 3 civarlarıdna oynuyordu kayle sonra oyunu verdik şimdi tek başıma oyunu nasıl taşıyabilirim adcydim taşıyamadım bide teemo vardı direk q atıyor bi işe yaramıyordu vuduklarım
ondan önceki oyun adc afkdı zaten off nasıl çıkabilirim
adamlar cait ve jinx alta geldiler hemen kuleyi aldılar ben sorakaydım yanımda ezreal vardı skill shot farm yapıyordu adamlar kastırmıyordu sonra gitti jungda az bişey minyon kesip kastı acaba böyle bişey yapsammı sup deyip adcmi alsam (report yerim herhalde ) neyse sonra bizdeki akali akstı quadra aldı sonra qatliyam yaptıq aldıq adamlarda 1 afk kaldıydı biri, sur veridler xd
adamlar dereceliye 2 adc ile giriyor yav diyorlarki 2 tane saldırı gücü olursa daha güçlü oluruz tank denen bişey yok supportumuz nidalee ama adcnin farmını alıyor diğer oyun sup soraka aldımw atıyorum ulti atıyorum şifa basıyorum birde adam ölüyor diyelim öldü draven varken ilk leonaya dalıyor ilk önce tanklı alalım sonra rahat ederiz diyor zaten nasus var dk 25 olmuş adam 30 stack ya 30 stack ne abi zaten adcnin farm 40larda bişey
kassadin alınca adamlar diyor sustur atma seni alırım diyor lanet olsun ya zaetn afk troller girmiyorum bu sadece bir gündü
allahını seven varmı beni şuradan kurtaracak
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 108
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.146 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.