S

Çavuş
29 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
lutfen yardım edin bende replica note 3 var cok memnundum ama dahili hafızası 1gb oldugu için google playden ugulama indiremiyordum bitane mod var xda dan onu kurdum yerinş degişdiriyormus hafıza kartile dahilli hafızasıın yerinş yaptım recovey modda reboot yaptım şimdi ayarlar depolamada sadece sd card görünüyor hani sece biliyorsun yha oda 1gb yani değişmiş ama dahilli hafıza yok ortalıkda ve hafıza kartını bilgisayere takınnca yine 1gb gösteriyor yardım edin lütfen nasıl geriye döndure bilirim alın bu modu indirdim yaptım rootlu telfon birde favrika ayarlarina dönmeden once
merhaba arkadaslar orjinall siyah iphone 4s aldim appstore girince hemen internete bagliyor ve cyndia da icinde yüklü versiyon 5.1.1 cyndia actimdada memory bölümü geliyor ve ayrica kablosuz aga daha bulamiyorum bana lütfen yardim edin cihaz kesinlikle orjinalldir.....napicagm simdi?yoksa gercekden sahte mi iphoneum ama orjinall olmasi gerekiyor.........simdi dis gürünüsü ile resimler var
simdi ilk aclis resmi
menüsü...
apple store aciyorm direk bu cikiyor
cyndia actigim zamanda bu cikiyor...
ve sign in yapmak istiyinde apple yada siri acmak istedigmde böyle oluyor ve gidiyor ama hicbisey olmuyor
bu orjinall mi degil mi annem aldi bana ama orjinall mi degil mi?orjinall ise restore yapsam sorunlar cözülür mü?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 310 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.