Sadece Bugün: 750 TL Para Seni Bekliyor!

Getir Finans’a bugün üye olanlara, Sevgililer Günü’ne özel 750 TL değerinde Getir Para hediye ediliyor. Kazanılan Getir Para, Getir’in tüm hizmetlerinde kullanılabiliyor. Kampanya yalnızca 14 Şubat’a özel ve gün sonunda sona erecek.
Kayıt linki: s.getirfinans.com/arkadasini-getir
Kullanılması gereken davet kodu: GPILHPR
Yukarıdaki bağlantı üzerinden ya da Getir uygulamasındaki Getir Finans bölümünden başvuru yapabilirsiniz.
Kayıt sırasında kimlik bilgileri adımında yer alan “davet kodum var” seçeneğine bu davet kodunu girmeniz yeterli.
Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra hesabınıza 750 TL değerinde Getir Para tanımlanır.
Sevgililer Günü’ne özel bu fırsat sadece bugün geçerli, kaçırmamakta fayda var!
Kampanya sona erdi.
Su Kaçağı Nedir ve Nasıl Anlaşılır?
Su kaçağı, temiz ya da atık su tesisatında meydana gelen çatlak, kırık veya bağlantı sorunları nedeniyle suyun tesisat dışına sızmasıdır. Çoğu zaman gözle fark edilmeden ilerleyen bu sorun, zamanla ciddi yapısal hasarlara ve yüksek su faturalarına neden olabilir. Özellikle bina içi borularda oluşan kaçaklar erken fark edilmediğinde duvarlarda nemlenme, küf oluşumu ve sıva dökülmesi gibi problemlere yol açar.
Su kaçağının en yaygın belirtilerinden biri, su faturasında ani ve açıklanamayan artışlardır. Bunun yanı sıra duvarlarda ya da tavanda sararma, kabarma ve rutubet kokusu oluşması da önemli işaretler arasında yer alır. Parke şişmesi, fayans aralarından su sızması veya sürekli ıslak kalan zeminler de tesisatta bir kaçak olduğuna işaret edebilir. Sayaç kapalıyken dahi dönmeye devam ediyorsa, bu durum genellikle gizli bir su kaçağının varlığını gösterir.
GetirFinans’a Katıl, 500₺ GetirPara Kazan!

Kampanyanın bitmesine son 4 gün!
İlk adım olarak Getir uygulamasına gir, menüden GetirFinans bölümünü aç ve hesap oluşturma sürecini başlat.
Davet Kodu:GPMEUXV
Kontenjan: 5 kişi ile sınırlıdır
⚠️Önemli:
Hesap açarken SMS doğrulamasını tamamladıktan sonra, kişisel bilgiler sayfasının alt kısmında yer alan “Davet kodum var” bölümüne davet kodunu mutlaka girmen gerekiyor.
Bu adım atlanırsa ödül tanımlanmaz.
Tüm işlemler eksiksiz tamamlandığında, yaklaşık 15 dakika içinde hesabına 500₺ yüklenecektir.
Ayrıca referans sistemiyle toplamda 2500₺’ye kadar kazanç elde edebilirsin. Hesabın açıldıktan sonra sen de arkadaşlarını ve aileni davet edebilirsin.
Akbank 200 tl kazanç ANLIK geliyor
Merhaba Akbank Fatura Ödeme Talimati Verene 200 Chip Hediye Ediyor.. Akbank Mobil Davet Edildim Alanına Verdiğim Davet Kodunu Giriyorsunuz Sizi Otomatik Fatura Ödeme Alanına Aktarıyor..
Fatura Ödeme Talimati Sonrası 200 Chip Para Yükleniyor.. Borç Falan Ödemenize Gerek Yok.
Talimat Vermeniz Yeterli.
Kod: FMGEM
ANINDA YANSIYOR

Yapmanız gerekenler:
👉 https://freecash.com/r/468b523438
Üstteki linkten üye olduktan sonra TOROX teklif duvarına gidip Uphold görevine tıklayın eğer uygulamaya yönlendirirse indirip kayıt olun. Tarayıcıda açarsa tarayıcı üzerinden kayıt olun ve KYC Doğrulayın (2 Dakika Sürmüyor)
İşlemleri yaptıktan sonra transact sayfasından Select Soucure seçip USDT yazın. Herhangi bir borsadan istediğiniz ağ üzerinden seçip 1.1$ gönderin. Ben optimism ile binanceden attım fee ücreti 0.11$.
1.1$ yükledikten sonra tranc sayfasından tekrar 1.1USDTlik OXT alın sonra elinizde ki OXT ile 1.1$lık herhangi bir coin satın alın 1 dolar komisyon kesecektir 10 centlik hesabınıza coin geçer.
5 dakika sonra 15 dolar Freecash hesabınıza yansır 👌 (Freecash'e yansıdıktan sonra 2-3 günlük bir pendinge düşebiliir hesaba göre sonra çekebilirsiniz.)

Darkex Uptober Fest kampanyasında linkten üye olup KYC yapan herkese 10 USDT hediye ediyor.
Ödemeler cuma günleri yapılıyor. Bir çok kişi dün ödemesini aldı.
Profil de, kimlik doğrulama kısmı var oraya girin. O kısımda bide adres doğrulama var onu da yapın. KYC ve adres doğrulaması yapıp cuma gününü bekleyeceksiniz.
www.darkex.comPS4 1TB Satın Aldım
|
COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI?
|
Hadi bana işlemci fanı önerin
|
| Root. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 296)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0