Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beridir konu girmiyorum sadece takip ediyordum cs2 xp için bulduğum yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.
Cs2 yi aktif olarak oynamayı bıraktık gerek hileler yüzünden gerek smurf oyuncular yüzünden arada sırada haftalık dropları almak için giriyordum.
Rekabetçi - premier giriyorum sürekli hile geliyor birde eskisi gibi sakınmıyor adamlar ya açıktan belli ediyor xp kasmak işkence oluyor, yoldaş denedim o da öyle dm denedim göz açtırmıyorlar botlarla dolu sonra tesadüfen youtube'da dolaşırken bir video gördüm haftalık dropları kolay düşürmenin yolu diye baktım hoşuma gitti.
Videoda 1 saatte zorlanmadan biteceğinden bahsediyordu sonuna kadar izledim steam'de bir grup söyledi oraya katıldım.
Şimdi bu grupta insanlar birlikte dm italy giriyor sırayla birbirlerini bıçaklıyorlar maç sonunda 800 xp veriyor, yani hesapladım rekabetçi oynadığımda en az yarım saat sürüyor genelde %30 oranında kazanıyorum iyi oynayıp kazandığımda 1200 civarlarında xp veriyor, bu insanların yaptığı gibi yapınca 30 dakikada 2400xp alıyorum üstelik iyi oynayacam diye kendimi kasmıyorum açıyorum oyunu arkayada bir müzik açıyorum oh.
Araştırdığımda insanlar bunu uzun süredir yapıyormuş ben ilk defa gördüm ama gerçekten çok işime yaradı 1 saat gibi sürede haftalık drobu aldım.
Bunu sizinle de paylaşmak istedim, benim gibi hilelerden smurflerden bıkıp sadece haftalık drop kasanların işine yarar.
Grup sayfasını aşağıya bırakıyorum, nasıl yapılacağıda grupta çok net açıklanmış.
Grup sayfası:
i3 9100f i5 3470' ten düşük fps veriyor
Merhaba,
Hali hazırda i5 3470 işlemcim vardı sonra i3 9100f aldım ama 3470 ten düşük fps veriyor nedenini bir türlü bulamadım.
Yeni sistem;
İşlemci: i3 9100f
Anakart: Asus prime h310m-k r2.0
Ram: Corsair vengeance lpx 8 gb 3000mhz
Ekran kartı: MSI GEFORCE GTX 1050 GAMING X 2G 2GB
PSU: GAMETECH 550WATT 80 PLUS BRONZE GTP550
Eksi sistem:
İşlemci: 15 3470
Anakart: Asboard H61 Ddr3 Matx A-V-L Lga
Ram: Kingston ValueRam 8GB 1600MHz DDR3 Ram
Ekran kartı: MSI GEFORCE GTX 1050 GAMING X 2G 2GB
PSU: GAMETECH 550WATT 80 PLUS BRONZE GTP550
iki sistemde psu ve ekran kartı aynıdır. Pubg ve witcher 3 te 3470 ten 10 fps düşük alıyor
Rx570 fps düşüşü kasma
|
Windows 10 format atma sorunu
Gnb 1170 CV B8 windows 10
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0