D

Çavuş
25 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Gta 5 Bf 4 gibi oyunlarda 40 dk lık veya daha uzun video hangi program ile rahatça kayıt alabilirim önerisi olan varmı ?
Arkadaşlar Gta 5 e ilk girdiğimizde önümüze bir parlaklık ayarı çıkıyor ve istediğimiz gibi ayarlıyoruz fakat ben yanlışlıkla parlıklığı en üst düzeye getirdim bu ayarı tekrar nereden düzeltebilirim bilen varsa acil yardım gerekiyor.
Arkadaşlar virüs koruma programım yoktu internette gezerken Esurf.biz diye adlarılan bir virüs bulaştı interenete hangi tarayıcıdan girersem gireyim rastgele bir sayfa açıyor sürekli reklam ve gereksiz kasma oluyor bu virüsten nasıl kurtulurum virüs programları ise yaramıyor nasıl çözerim acil yardım.
Arkadaşlar oyuna ilk girdiğimizde bize bir ekran geliyor ve R harfi üzerinden gölge ayarı yapıyoruz ben çok açık yaptım sonra düzeltirim dedim ama bir türlü o pencereye ulaşamadım ayarların her yerine baktım yok nasıl ulaşır bu durumu çözerim bilen varsa yazabilirmi ?
Arkadaşlar dün tüm silahlarım kullanılabilirken bugün silahlarımın hepsi kayboldu hiç bir silahım yok polise yakadım diye gitmiş olabilir mi nasıl çözerim bu durumu ?
Arkadaşlar Klanım 2, seviye 5 arkadaşım klanımda yardımcı lider. Arkadaşlarım yaşı 20-22 arası her zaman savaş yapıyoruz ve çalıştımız için fırsat buldakça oyuna girip bağış yapıyoruz ki zaten bağış sayımız 500 civarı kişi başı.Seviyemiz 90- 70 arası Watsapp grubumuzda mevcut savaş başlarken veya biterken bilgi veriyoruz kalıcı olarak katılmak isteyen varsa buyrun.

Klan ismi : Dark Knight
6160 puan
simge : Arka plan siyah içinde sarı alev yanıyor.

İsmim: GOTHAM

Kalıcı olarak gelmek isteyen köy seviyesi 50 lwl ve üzeri herkes davetlidir.
Arkadaşlar dün S6 edge telefonunu satın aldım ve Edge ekranı ayarlarından kişiler bölümde 5 adet kişiye renk seçtim fakat bu kişiler beni aradığında ekran seçtiğim renkte değil sadece beyaz yanıyor bunu nasıl çözerim ? acil yarım
Arkadaslar Heist görevi kurmak istiyorum ama bulamadım lwl ım 17.
Arkadaşlar GTA 5 te oyun simgesine tıklayınca Loading ekranında // The Rockstars update service is unavailable (code 2).Please try again later or check the GTA ONLİNe Statüs page for maintenance and outage notifications:https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246

Bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım online mod açılmıyor yardımcı olabilecek var mı ?
Arkadaşlar Beats kulaklık ile Galaxy s3 mobil cihazım ile müzik dinliyorum ve müzik formatını Flac olarak indiriyorum boyutuda biraz fazla oluyor tabi ama telefondan performansı yüksek ses alamıyorum sizce hangi MP3 çaları almalıyım ?

Hangi MP3 çaları almalıyım ?
HTC One M9 alsam daha mı iyi olur fakat ben S6 edge almak istiyorum sadece ses özelliği için HTC alsam değer mi ?

Müzik formatım Flac ama MP3 de olabilir cihazın depolama alanı 10 gb civarı olursa çok iyi olur.

Önerilerinizi bekliyorum...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.531 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.