P

Çavuş
14 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba,

Şanlıurfa'da köy evinde yaşıyorum. Ev tek katlı damlı ve dış yalıtım yok. Bulunduğum yerde elektrik gün içinde ara ara da gitmekte. Normalde 2 senedir soba kullanıyordum ama bu sene kömürün torbası 30 tl'den 55 tl'ye yükselmiş. Haliyle ısınma amaçlı oldukça masraflı olacak. Onun yerine klima düşünüyorum ama bütçem sadece ikinci ele yetiyor.

Klimayı 22m2'lik bir mutfakta kullanacağım. Yüksekliği 2,6m.

Sorum şu: Sizce klima ile ısınabilir miyim? Eğer 2. el klima uygunsa klimada hangi özelliklerin olmasına dikkat etmeliyim? ayrıca kaç btü klima'ya bakmalıyım? 7/24 çalıştırırsam ortalama ne kadar elektrik faturası gelir?

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, gece yarısı bana şöyle mesaj geldi:
Sifre **** Beeplay servis abonelik vergiler dahil aylik 56TL.Bakiye bulunmuyorsa borclandirilir.Satinalma sozlesmesihttps://www.vodafone.com.tr/pdf/mesafeli-satis-sozlesmesi.pdf MH:542 2 B003

Hiçbir üyelik vb. İşlem yapmadım. Nasıl onaylandı bilgim bile yok. Şikayetvar adlı siteye baktım başka mağdurlar da var. Bu duyumu yaşayan var mı daha önce? Yaşadıysa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar faturasızda ilk ayım doldu. Tarife fırsatları gelmeye başladı. Sizce bu teklif nasıl? Daha iyi fırsatlar gelir mi? 25 gb olması benim için avantaj.
Merhaba arkadaşlar, turkcellden Vodafone faturasıza geçiş yaptım, ama İnternet sitesinde net bilgi bulamadım.
Anladığım kadarıyla yeni hat taşıyanlara süper kolay tarife paketleri var. Bunları kaç ay boyunca kullanabiliyorum? Ayrıca süper kolay paket 25 gb 30tl görünüyor, bu sadece tek seferlik bir paket mi?
Bir sonraki sorum ise, vodafone İnternet hızını beğenirsem faturalıya geçeceğim. Faturalıda en fazla 60tlye bol gb içeren tarife var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar araç sürmede acemiyim. İlk arabam olacak. Otomatik olsun istiyordum fakat bu fiyata zor gibi.Her gün işe gidip gelmek için kullanacağım. Gidiş yolu 17 km bunun 4 km'si köy yolu (taşlı). Toplamda 34-35 km yol yapacağım günlük. Nasıl bir araç önerirsiniz? LPG olması mı avantajlıdır? Klima olması önemli sıcak bir memleket.
Arkadaşıma laptop bakıyoruz.
Web tasarım ve photoshop işlemleriyle uğraşacağı bir laptop arıyor.
Bütçesi 1600 TL civarı.(Daha fazla bütçesi yok:S)
15.6" önerebileceğiniz modeller varsa seviniriz.
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar alacağım dizüstü bilgisayar beni 3 sene götürsün istiyorum. Bütçem 1000-1350 TL arası. Film izlemeyi severim. Oyun her zaman oynayan birisi değilim. LOL ve benzeri oyunlar oynarım arada bir o yüzden bigisayar ısınıp kasmasın yeter. Özellik olarak;
- Hafif olması (ağır olunca bir yerden bir yere götürmesi işkence)
- i5 işlemci
- 2 gb ekran kartı
- Ram: 6-8 gb
- Numerik tuşlar ( bu kısım olmayınca içime sinmiyor nedense)

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 577 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.