Merhaba herkese,
9 yıl aradan sonra ilk defa bu siteye girip bir konu hakkında yardım arıyorum o yüzden konuyu yanlış yere açtıysam ya da herhangi bir sebepten aslında başka bir yere yazmam gerekiyorsa lütfen kusuruma bakmayın.
Gelelim asıl meseleye;
E-devlet Askerliğim sayfasından yoklama işlemlerimi başlatıp 3. aşama olan "Hastane Sevk İşlemleri" aşamasına gelmiştim. O aşamada şöyle bir ibare yazıyordu: "Hastanedeki sağlık muayenesi işlemleriniz henüz tamamlanmadı."
Hastaneye gittim, gerekli kontrollerden geçip sağlık kurulu randevusu aldım. Randevu günüm geldiğinde kurula girip çıktım. 1-2 saat bekledikten sonra bana bir belge verdiler. Bu belgeye göre seferberlik olmadığı sürece askerliğe elverişli değilmişim.
Belgeyi askerlik şubesine götürmeme gerek olmadığını sadece beklemem gerektiğini söylediler.
Şimdi e-devlet askerliğim sayfasına girdiğimde karşıma direkt "Yoklama Dönemi İşlemleri" çıkıyor. Önceki aşamalar hiçbir şekilde görünmüyor. Sanki tekrar başa dönmüşüm gibi düşünüyorum.
Bu sorunu deneyimlemiş arkadaşlar varsa ne yapmam konusunda fikirlerinize muhtacım.
Saygılarımla,
|
Hoşgeldiniz yazısından sonra siyah ekran sorunu!
|
kitaçığı paylaşan kişi tespit edildi.
|
windows 7 başlamıyor acil!!!
|
Tablette Kulaklık sıkıntısı
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.221 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic