Tenis Topu Atma Makinesi Yaptırmak İstiyorum
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'da ikamet ediyorum. Tenis topu atma makineleri genelde çok büyük ve pahalı oluyor. Benim fazla büyük olmayan, taşıması kolay, daha küçük ve basit bir makineye ihtiyacım var. Parça ve malzemelerini tedarik edip kendim özel sipariş vererek bu ürünü yaptırabileceğim elektronik üreticiler var mıdır? İnternette biraz araştırma yaptım ama bulamadım. Elektronikten anlamayanlar için karışık ama anlayanlar için fazla karmaşık bir düzenek olmadığını, işini bilen birinin doğru malzemelerle rahatça amatör bir top atma makinesi tasarlayabileceği söylendi bazı elektrikçi kişiler tarafından. Ama onlar üretim işinde değiller.
Böyle bir makinenin üretimini yaptırabileceğim kişiler ya da firmalar var mı?
7800X3D ve RTX 4080'li sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
Maksimum 90-95 bin TL civarı bir bütçem var. Başlıkta belirttiğim ekran kartı ve işlemci temelli bir sistem düşünüyorum. Biraz aciliyeti var, bu yüzden tek tek farklı sitelerden parça toplamak yerine tek bir site veya mağaza üzerinden bu özelliklerdeki sistem tavsiyelerinizi alabilir miyim?
İşlemci için performans ve fiyat olarak yakın bir alternatif tavsiyesi de alabilirim.
Eğer mümkün olacaksa 4080 Super de olabilir. Maalesef 4090'a bütçem yetişmiyor.
Diğer bir ricam da anakartta Wifi özelliği bulunması ya da uygun fiyatlı iyi performans veren bir Wi-Fi aparatı olması.
Henüz fazla oyun oynamıyorum, uzun yıllar Mac kullandım. Artık birçok oyunu rahat oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum, içimdeki genç oyuncu ruhu depreşti. RTX 4090'a maalesef bütçe yetmiyor o yüzden 4080'e yöneldim. O yüzden şu oyun için kullanacağım, 2k ya da 4k için istiyorum diyemiyorum. Sadece bütçemin yettiği en kaliteli ekran kartı ve işlemci üzerinden bir sistem kurmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca bu işlemci ve ekran kartı ile ilgili yorumlarınız varsa onları da duymaktan memnun olurum.
Teşekkürler.
Ben şöyle bir sistem topladım, yorumlarınız nedir? Bu sistemdeki ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?
İncehesap PC Toplama Sihirbazıyla topladığım sisteme göz at!
7800X3D ve RTX 4080'li sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
Maksimum 90-95 bin TL civarı bir bütçem var. Başlıkta belirttiğim ekran kartı ve işlemci temelli bir sistem düşünüyorum. Biraz aciliyeti var, bu yüzden tek tek farklı sitelerden parça toplamak yerine tek bir site veya mağaza üzerinden bu özelliklerdeki sistem tavsiyelerinizi alabilir miyim?
İşlemci için performans ve fiyat olarak yakın bir alternatif tavsiyesi de alabilirim.
Eğer mümkün olacaksa 4080 Super de olabilir. Maalesef 4090'a bütçem yetişmiyor.
Diğer bir ricam da anakartta Wifi özelliği bulunması ya da uygun fiyatlı iyi performans veren bir Wi-Fi aparatı olması.
Henüz fazla oyun oynamıyorum, uzun yıllar Mac kullandım. Artık birçok oyunu rahat oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum, içimdeki genç oyuncu ruhu depreşti. RTX 4090'a maalesef bütçe yetmiyor o yüzden 4080'e yöneldim. O yüzden şu oyun için kullanacağım, 2k ya da 4k için istiyorum diyemiyorum. Sadece bütçemin yettiği en kaliteli ekran kartı ve işlemci üzerinden bir sistem kurmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca bu işlemci ve ekran kartı ile ilgili yorumlarınız varsa onları da duymaktan memnun olurum.
Teşekkürler.
Alternatif olarak şu ürün hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?
İşlemciyi i9-14900'e yükseltebilirim bütçeyi zorlayarak. Ancak birçok karşılaştırma videosunda gördüğüme göre 7800X3D, i9 14900K'dan daha iyi bir FPS veriyor. Ayrıca güç tüketimi de oldukça daha az Ryzen'in. Ryzen'e alternatif olarak bu sistem için yorumlarınız nedir? Bu sistemin artısı 4080'in Super olması.
7800X3D+4080 mi? i9 14900k+ 4080 Super mi?
440 Puan Yüzdelik dilim %3,99 lise önerisi var mı ?
|
|
Artık sevemiyorum. Galiba duygularımı kaybettim.
|
Komisyonun Rezilliği !!!
|
Türkiye Tenis Federasyonu Kayıt Yardım Lütfen
|
PES NBA tarzı oyunlar pc 3 de mi Xbox ta mı ?
Beyoğlu veya Kartal AİHL nasıl ?
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.340 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic