O

Çavuş
05 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 2 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese selam.
2016 yılına girdik bende kendime yeni bir maus almayı düşünüyorum. a4tech x7 maus vardı bende fakat emektar bozuldu. Vakit bu vakit dedim ve işe girişim dedim. Tabi tavsiye konusunda donanım haberden daha iyi neresi var ki? :)
Teknik özellikleri size bırakıyorum çünkü hiç anlamam. Ben size aradığım özellikleri belirtim sizden önerin :)
1-Büyük yada orta boy olsun küçük maus sevmem.
2-Tabiki maaliyet 1 numaralı etken ucuz olmalı.
3-Marka kaygım kesinlikle yok o yüzden illa orjinal ürün atmanıza gerek yok.
4-CS GO,LOL,Point Blank gibi oyunlar oynayacağım.
5-a4 tech x7 modelinde makro için cd verdiler öyle bir şey gene olsun istiyorum. :)
Söz sizde sayın forum üyeleri
Windows 8 format özelliğini kullanıp format atcam fakat,format attıktan sonra ASUS'un hiç kullanmadığım programlarıda yükleniyor. Onlar gelmesin istiyorum. Ne yapabilirim?
Konu başlığında derdimi anlattım. Arkadaşım arıyor ve 2600 TL ile burda çok iyi pcler alabiliriz. Pcdepo gibi siteler değilde teknosa,bimeks,vatan gibi yerlerden elden alcak hemen önerilerinizi alayım :)
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Yıllardır bilgisayar kullanan biri olarak kaç kez bilgisayarıma virüs girdide format attım hatırlamıyorum.Hayat hikayemi kısa tutup direk sonuca bağlanmak istiyorum.

Bahsttiğim programın adı "360 Total Securty" Ben tamamen ücretsiz bir şekilde indirdim.

Program öncelikle bilgisayarınızı internetin zararlı içeriğinden koruyor.
Acayip kullanışlı bir arayüzü ve bir sürü güzel teması var.
Bu programın en can alıcı noktası sadece virüs temizliği değil aynı zamanda sistemi temizleme özelliği.
Size temiz kullanışlı ve diğer programlar gibi bilgisayarınızı yavaşlatmadan güvenli internet deneyimi sunuyor.
Üstelik bilgisayarınızın ön yüklemesi(yani açılırken geçen süre) zamanını gösteriyor. :)

Bir deneyin :)
Ccleaner kullanıyodum.Temizliğe başla dedim. Temizlerken bir dosya grubunu sildi. "Eski windows kurulumu" diye. Acaba bunu sildikten sonra bir şey olur mu bilgisayara? Bide şu an windows8 kullanıyorum ve kendine format atma özelliği var. Bu olaydan sonra tekrar format atabilir miyim?
Inanc dugmeye bastigimizda ampulun yancagini bilmek midir? Yada algilayamadigimiz seylere deney ve gozlemsiz baglanmak midir?
Arkadaşlar YGS sınavına girdim 190 puan aldım. Şimdi ne yapmam gerekiyor, tercihler için zaman geldi mi hiçbir bilgim yok. Bana kısaca anlatabilirseniz çok minnettar olurum :)
Öncelikle Merhaba.

Uzun zamandır başımdan geçen,somut olarak bakılırsa saçma gelebilecek fakat fizikçilerin var olduğu hakkında tartışma yaşadığı lucid rüya hakkındaki deneyimlerimi aktarmaya çalışıcağım.
Lucid rüya,en basit anlamıyla içinde bulunduğunuz rüyayı kontrol etme durumudur.Bunu anlatmaya başlarken okuyan çoğu insan sorcaktır "nerden buluyorlar bu saçma şeyleri?" Bunu bir sosyal paylaşım sitesinde görmemle ilgimi çekti.Geçmiş zamanlarda da rüyamı kontrol ettiğim 1-2 uykum sırasında hatırladığım kadarıyla tüm fantezilerimi gerçekleştirmiştim.Evet tüm fanteziler :) Burdan sonrası tabiki her insanın ilgisini çeker ki benimde çekti. Lucid rüya görmek için internette araştırmalar yaptım. Renk yöntemiydi,youtubeden lucid dreming şarkılarıyla yatmaktı veya kendini çimçiklemekti gibi hepsini okudum. Tabii ki deneyimler çok farklı burda ezberden çok deneyimlerimi aktarmayı düşünüyorum.
İlk zamanlar çoğu yöntemi denememe rağmen en etkili olanı şu oldu; Kendimi gün içinde dalgın olduğum zamanlarda rüyada mıyım diye soruyodum içimden. Bu belki saçma gelebilir ama öyle yaptım. İlk zamanlar dalgınken bunu yapmak zor gelsede zamanla alıştım. Bilimsel verilere göre yılda sadece 2 kez lucid olurmuşuz. Bense bir haftada 3-4 kez oldum. Burda ilk hatırladığım lucid deneyimini aktarayım.
O gece yine lucid rüya müzikleri bulup açtım ve yattım. İçimden sürekli lucid olmak istiyorum diyodum ve dalmışım. Rüya gördüğümde bir mağazada başladım. İlk önce istemsizce kafamın dikine gidiyodum. Kasa görevlisi ile konuşurken rüyada mıyım diyip kendimi çimcikledim ve o da ne? Hiç bir şey hissetmiyodum. Hemen bunun bir rüya olduğunu anladım. Arkamı koşarak çıkış kapısından geçtim. -Eskiden beri rüyada camdan atlamaya alışıktım- Kapının çıkışında balkon vardı ve aşşağıya atladım. Zaten indiğimde hiç bir şey olmadı.(Aman korkunuz varsa geri dönün,Kalp krizi geçirebilirsiniz) Aşşağıda havuz vardı tamamen kendimdeydim. Duvara bir yumruk attım. vurduğumda elim geri tepti fakat acı hissetmedim. Havuzdan biraz su içtim. Boğazımı ıslatıyordu fakat doyurmuyordu. Geldiğim yöne döndüm baktım ki geldiğim gibi değil değişmiş.Köpük partisi vardı daldım milletin arasına dans etmeye başlıycaktım ki annem uyandırdı.
Tabi bunları anlatırken uzun geliyo ama çok ta uzun sürmedi. 2 dakika falan sürdü eğlenceliydi. Her ne kadar hikayemi sansürlü anlattıysam da lucid görmek sanıldığı kadar zor değildir.En az bir hafta uyanır uyanmaz rüyalarınızı yazarsanız. Aynı rüyayı gördüğünüzde beyniniz rüya olduğunun farkına varcaktır. Bunun bir sonraki basamağı astral seyehattir.Tabi bu konular hala muamma şunlarıda ekliyip bitireyim. Fizikçiler formülle paralel evreni hesaplamışlar fakat normal yaşamda uygulayamamışlardır.Duyduğum kadarıylada yapılan çalışmalar gizlenmektedir.
Teşekkür ederim.. AKIN
Borderlands 2 steamda indirime girdi bende satın aldım. Oyun açılıyo sıkıntı yok. Arkadaşlarla girim dedim invite attılar sııntısız girdik maç başladı. Arkadaşlar oyuna başladı hareket ediyor. Benim ekranın ortasında "Loading character" başlığı altında "sending character data to host please wait" isimli bir hata çıkıyor. Arka planda adamların zıpladığını falan görsemde benim karakteriö kımıldamıyor mause gözükmüyor. Çok can sıkıcı bi durum. L
tfen yardım edin.
Denediğim çözümler:
1-Oyunu silip tekrar kurdum
2-DNS değiştim
3-Modem resetledim
4-Steam ve pc resetledim. Bunun dışında çözümü olan varsa yardım etsin :)
Olayı kısaca özetliyicem: Yeni aldığım laptop(işletim sistemi windows 8) a age of empires 2 yi kurdum. Oyunu tam ekran oynamak için gerek bu site gerekse başka sitelerden yarım aldım.
AOE 2 nin 1.0e update sini yaptıktan sonra,widescreen i kurdum fakat masa üstüne gelen 1366x768 isimli toplu iş dosyası(.bat) tıkladığımda şöyle bir hata aldım.

Lütfen bana yardımcı olun. Teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 71
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.980 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.