S

Onbaşı
20 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
anlatın arkadaşlar ben daha ilk kez dün duydum bu sözü kız 2 gün öncesinde senle evlilik hayalleri kuruyorum dedi arkasından teklif edince yapıştırdı malum cevabı sizinde başınıza geldiyse anlatın
anlatın arkadaşlar ben daha ilk kez dün duydum bu sözü kız 2 gün öncesinde senle evlilik hayalleri kuruyorum dedi arkasından teklif edince yapıştırdı malum cevabı sizinde başınıza geldiyse anlatın
Şimdi kardeşlerim 20 yaşındayım ben 1 yıldır bi kızdan hoşlanıyorum kız arkadaşım yani normal arkadaşım ama çok seviyorum kız geçen gün bana senn gibi keşke sevgilim olsa dedi bende umutlandım ardından keşke hep seninle olsam dedi açılmaya karar verdim dünde yeni biriyle tanışmış bu seferde ondan bahsediyo lan nerenin dengesizi var benimi bulur arkadaş
Beyler facem 30 gün paylaşım engeli yedi galiba kaldırılabiliyormuş engel, nasıl yapılıyo bilen var mı?
Ankara'da ikamet eden öğrenci arkadaşlarımıza saati 30 tl den Matematik-Geometri-Türkçe dersleri verilir. 26 yaşında ve bayanım. Ankara Ünivesitesi mezunuyum ve şu an yüksek lisansımı tamamlıyorum. Bilgi konusunda şüpheniz olmasın.

Ders almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler. Şimdiden görüşmek dileğiyle...
malum okulların açılmasına 2 hafta kaldı arkadaşlar bu yıl ygs lys var malesef ve 12ye geçtik devamsızlık hakkını nasıl kullanmayı planlıyorsunuz?(ygs lys için)
arkdşlar bulunduğunuz yerde sahaflar varsa ordan alın femin 15 liralık kitabını 4e fln buluyosnuz 2011 2012 basımını ben fem kapsulü 2 liraya aldım matematik feni ve sadece 5-6 sorusu çözlmüş aynı şekilde güvenderin geometrinn 30x30 denemelerini 3 liraya aldm güzel kitaplar oluyo tavsiye ederm! ankarada oturan arkdşlarada isterlerse yer tarif edebilirim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 724 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.