Huawei Watch D tansiyon verilerini Apple Sağlık'a kaydetmek?
Merhaba. Annem şeker ve tansiyon problemleri yaşadığı için şeker ve tansiyon ölçümlerinin e-nabız uygulamasında tutulmasını istedim. Bayer'in 450 TL'lik Bluetooth özellikli şeker ölçüm cihazının resmi uygulaması Apple Sağlık'a kan şekeri verisi yazabiliyor. e-nabız da bu verileri Apple Sağlık'tan kendi veri tabanına kopyalayabiliyor. Böylece yapılan her bir ölçüm annemin e-nabız hesabına otomatik şekilde kaydoluyor. Aynı beklentiyle tansiyon verilerinin de sürekli otomatik olarak e-nabız'a kaydedilmesi beklentisiyle Huawei Watch D model saati satın aldım. Tansiyon ölçmesinde ve kendi Huawei Sağlık uygulamasında grafik oluşturmasında hiçbir sıkıntı yok. Daha ilk günden tansiyon ilacının tansiyonunu fazla düşürdüğünü gözlemlemiş olduk. Fakat e-nabız'ın da okuyabilmesi için bu verileri Apple Sağlık'a kaydettirebilmenin yolu yok mudur? Ekteki görselde görüldüğü gibi Apple Sağlık'a tansiyon verisi yazmak için izin bile istemiyor. Her ne kadar tıbbi cihaz olmadığını söyleyip ilaçlarınızı bana göre içmeyin dese de ve tansiyon hastası olmasam da kendim Samsung Galaxy Watch 6 ve Galaxy S23 kullanıyorum. Tansiyon verilerim Google Fit'e yazılıyor ve e-nabız'ın tansiyon verilerimi otomatik kaydetmesinde hiçbir sıkıntı yok.
| %1 çok yüksek bir risktir. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 212
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0