E

Er
03 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Forum İmzası:
ESET'i Facebook ve Twitter 'dan da takip edip, hem son tehditler hakkında bilgi alabilir hem de hediyeler kazanabilirsiniz...
Hakkımda:
1992 yılında kurulmuş olan ESET dünya genelinde bireysel ve kurumsal kullanıcılara hitap eden güvenlik ürünleri geliştiriyor. ESET NOD32 Antivirus proaktif zararlı yazılım tespitinde piyasa lideri olarak hak kazandığı "VB100 Ödülü" sayısı ile dünya rekorunu elinde bulunduruyor. ESET testin gerçekleştirilmeye başlandığı 1998 yılından bu yana hiçbir yaygın (in-the-wild) tehdidi kaçırmadı. ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security ve Mac için ESET Cybersecurity dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından güvenilir bulunarak tavsiye ediliyor.
Genel Merkezi Bratislava/Slovakya'da bulunan ESET'in, San Diego/USA, Buenos Aires/Arjantin, Prag/Çek Cumhuriyeti ve Singapur'da bölge ofisleri bulunuyor. Ayrıca Bratislava; San Diego; Prag; Krakow/Polonya; Montreal/Kanada ve Moskova/Rusya'da zararlı yazılım araştırma merkezleri var. ESET'in 180'den fazla ülkede iş ortakları mevcut. Şirket, Deloitte's Technology Fast 500'de sürekli olarak Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer alıyor.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Mesaj Sayısı: 3
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Genel
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.