Çoklu duy bağlantısı
Arkadaslar 6 adet duylari baglanmis 4w ampulum var. Duylari ahsap icine slikonla yerlestirdim ve hepsinden 1 metre kablo ciktim normal basit elektirik kablosundan. Bu 6 kabloyu birbirine nasil baglamaliyim ? En son avize olarak tavana montaj yapicam. Hepsinin esit gucte yanmasi icin baglanti nasil olmali ? Lutfenyardimci olurmusunuz ?
Bu sisteme hangi led takabilirim ACİL YARDIM
Arkadaşlar merhaba hiç anlamam lütfen yardımcı olun.
Kardeşim bir ürün getirdi ve bunla şu an telefon tablet usb den şarj olan cihazlarımın hepsini şarj ediyorum.
Şimdi bu sisteme hangi led takabilirim ve nasıl takarım lütfen bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Sanırım panel 10w
12v 6ah Akü takılı şu an. Buna hangi led yada lamba takabılırım. Tesekkurler saygılar
GTX 1060 Yerine Bu sistem Hangi kartla Güçlenir
Merhaba arkadaşlar adobe programları kullanıyorum. Ekran kartımı değiştirmek sistemi biraz daha güçlendirmek istiyorum ?
Acaba yardımcı olabilirmisiniz tavsiyeniz nedir ?
Sadece Ekran kartını değiştirmem sisteme yeter mi ve hangi kart ve modeli önerirsiniz. Teşekkürler.
Arkadaşlar aşşağıda yazan sisteme sahibim. Bu sabah kalktım ve çözünürlük hiçbir şekilde değişmiyor. Ne yapabilirim ? Monitörümü önceden burada görebiliyordum şu an ise NON PNP diye geçiyor ? yardımcı olabilcek varmı ?
Bu problemin sebebi nedir ? ACİL YARDIM
|
Ekran kartı tavsiye ACİL YARDIM
|
Win10 ses sorunu ACİL YARDIM
Lnb ve Mini HD uydu alıcısı yardım?
|
|
Hangisini Tercih Etmek Mantıklı ? SSD
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 266
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 9.383 (Bu ay: 352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware