M

Er
16 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba beyler, Android 4.1.2 sürümlü Galaxy S3 kullanıyorum. Benim sıkıntım şu, ben telefonumun kulaklıkla verdiği müzik sesinden pek memnun değildim yani ses seviyesi çok düşüktü (IOS'dan geçtiğim için olabilir.). Telefona root attım, ses gayet yükseldi ancak ses de aşırı bozulmalar oldu. Ses seviyesini Max. yaptığım da Cızırtılar başlıyor (Özellikle müziğin bass olan bölümlerinde). Sorun kulaklığınından dediler, İphone kulaklığı aldım 100 Liraya. Ancak bu sefer müzik dinlenmez hale geldi. Ses aşırı arttı, cızırtı o biçim ve kalite yerlerde. Kulaklığı İphone 5'de denedim ve sonuç gerçekten beni tatmin etti. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kullanmadığım Muzik playerı kalmadı. Şuan N7player satın aldım. Biraz daha iyi gibi ancak beni tatmin etmiyor. Bass seven biri değilim. Aradığım sadece yüksek ve kaliteli ses. Yani Apple ürünlerindeki gibi. Bu Samsung'a tanıdığım son şans eğer bir çözüm bulamazsam İphone 5S'e geçmeyi planlıyorum (S4 çok hoşuma gitsede..). Sizin tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.

Apple'a kısıtlamacı diyorlar birde, Bu samsung'un yaptığı nedir ? Afedersin de sanane benim yüksek müzik sesimden ?
Beyler lise 2 ye gidiyorum yani bu sene 3 oldum, ortalamam 56,24 5 tanede zayıf var, geçen seneden de 1 sorumlu dersım var, Anadolu meslek lisesinde okuyorum gazetecilik alanı, ortalama sınırına herkes 55 dıyor ne kadar zayıf olursa olsun dıyorlar ancak ortalama ile geçemedim bunun sebebi nedir ve ortalama yukseltme sınavlarında kaç ders vermem gerekiyor ? Eokulda 5 tane zayıf dersım Sorumlu olarak gösteriliyor bi yardım edin muğlaya gidicem tatile çok sıkıntıya girdim
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler, benim sorunum şu; geçen yaz laptopuma soğukçay dökülmüştü.Bende hemen aceleyle Kurutma makinesini alıp dizüstü bilgisayarımı kurutmaya başladım. Bilgisayarımı tekrar açtıktan sonra space(boşluk) tuşu çalışmaz oldu. Ancak 1 hafta önce fark ettim ki boşluk tuşu bozuk değil, çalışıyor. Ama asıl sorunum space tuşunun tek başına çalışmaması. Demek istediğim klavyeden herhangi bir tuşla aynı anda bastığım zaman çalışıyor, ancak tek başına space'e bastığım zaman çalışmıyor. Artık sinir bozucu olmaya başladı yardımlarınızı bekliyorum. (Şuan Tab tuşuna basılı bir şekilde boşluk kullanıyorum:) )
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.318 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.