İPhone 17 pro Max hafif ezilme ve renk stmaso
iPhone 17 Pro Max Silver kasada hafif köşe ezilmesi ve renk atması, evde düzeltilebilir mi?
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 ay önce yurt dışından alınmış iPhone 17 Pro Max Silver kullanıyorum. Telefon masadan düştü ve sağ üst ile sol üst köşesinde çok hafif bir deformasyon oluştu. Özellikle sol üst köşede yaklaşık 1-2 cm civarında hafif bir ezik ve anodize yüzeyde (gümüş gri kaplamada) renk/parlaklık değişimi var. Sağ üst köşe ise çok daha az belli oluyor.
Ekranda herhangi bir çatlak, kırık veya görüntü problemi yok. Tırnağımı üzerinden geçirince çok hafif takılıyor, yani sadece çizik değil, küçük bir metal ezik de oluşmuş gibi duruyor.
Kasa değişimi yaptırmak istemiyorum çünkü cihaz yeni ve yurt dışı olduğu için maliyet oldukça yüksek olacaktır. Merak ettiğim konu şu:
* Bu seviyedeki köşe ezilmesi evde güvenli bir şekilde düzeltilebilir mi?
* İnce uçlu rötuş kalemi veya akrilik model boyası kullanan oldu mu?
* İphone 17 pro Max Silver rengine en yakın ton olarak hangi ürün önerilir?
* Böyle küçük bir deformasyon zamanla büyür mü ya da suya dayanıklılığı etkiler mi?

Fotoğrafları da ekliyorum. Benzer durumu yaşamış olanların tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar
Önceden Dell 3593 laptop kullanıyordum, alalı daha iki yıl oldu birden kendiliğinden anakart yandı, götürmedik tamirci bırakmadım ama sonuç laptop çöp.2 aydır bilgisayarım yok, kafayı yemek üzereyim
En nihayetinde paraya kıyıp 8000 TL ye kadar bütçe ile ptop almaya kadar verdim, tercihim Intel, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Dizüstü Bilgisayarıma hangi tür ssd kullanmalıyım?
|
|
Honor 10 Lite mi Xiaoami Red Mi7 mi?
|
Honor 10 Lite mi Xiaoami Red Mi7 mi?
|
Üniversite Kaydım Silinir Mi?
|
yeni kasa aldım fiyatı ve özellikleri nasıl??
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 710)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
36 Yanıt
0