Onbaşı
10 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 72 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar ben Battlefield 4 'den [TOH]txhs11 . Oyunu bugüne kadar aynı bilgisayarda tam 273 saat oynadım . Windows 10 'a geçmemle birlikte bilgisayarımda baş gösteren sorunlara bir yenisi daha eklendi .

Battlefield 4 oynarken ana menüde mouse'um görünmüyor , ne sınıf seçebiliyorum , ne squad , ne optionsa girebiliyorum , ne deploy olmak için A-B-C-D-E-F noktalarından birini seçebiliyorum, aslında rastgele hareket ettirdiğimde ve tıkladığımda saçma saçma yerleri seçmiş oluyorum yani bu da demektirki mouse algı olarak var ama imlec kısmı görünmüyor . Zar zor görünmeyen mousela deploy olmaya veya silah seçmeye çalışıyorum

Battlefield 4 ve bütün DLCleri ile originden repair ettirdim , denetim masasında fare ayarlarından yazarken işaretciyi göster kutucuğundaki tiki kaldırdım ama yine de banamısın demedi .

Önerinizi ve ilgili yorumlarınızı bekliyorum

273 saat Battlefield oynamama rağmen hâlâ sabahın 3'ünde oyunumu normal haline getirmek için forumda dert yanıyorum , bana bir çare bulun a be dostlar !
Merhaba arkadaşlar yıllar önce aldığım Xbox 360 Arcade 'i gaza gelip spery boya ile boyadım ve konsol umduğumdan kat ve kat kötü oldu . ( Tavsiye : konsolunuzu ne boyayınız nede kendiniz içini açmaya çalışınız . konsolu açma işleminde ustalaşana kadar arka kapağa çok hasar verirsiniz ) .

Arkadaşlar asıl konuya gelince . Xbox 360 Arcade için dış kasa arıyorum . Böyle parça satan bir üretici veya site varmı ? Araştırmalarımda hep slim için kasa satanlar buldum . Arcade öldümü ? Artık kimse arcade için birşeyler yapmıyormu ? Eğer forum içinde yedek parça olarak hasarsız dış kasa satanlar varsa benimle irtibata geçebilirler
Merhaba mimari tasarım programı olan 'Sketchup Pro 2014 'ü yüklemeye çalışıyorum fakat yüklemenin sonlarına doğru şu hatayı alıyorum :

Could not open key : HKEY_LOCAL_MACHINE32\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATİON . Veirfy that you have sufficient access to that key , or contact your support personnel

Ne yaptıysam bir fayda etmedi bir de donanım haber forumunda ki arkadaşların önerilerine bakayim dedim ?

Lütfen ''Yönetici olarak çalıştır , sil yenisini indir , bir de şuradan indir '' filan gibi basit cevaplar vermeyin
Merhaba mimari tasarım programı olan 'Sketchup Pro 2014 'ü yüklemeye çalışıyorum fakat yüklemenin sonlarına doğru şu hatayı alıyorum :

Could not open key : HKEY_LOCAL_MACHINE32\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATİON . Veirfy that you have sufficient access to that key , or contact your support personnel

Ne yaptıysam bir fayda etmedi bir de donanım haber forumunda ki arkadaşların önerilerine bakayim dedim ?

Lütfen ''Yönetici olarak çalıştır , sil yenisini indir , bir de şuradan indir '' filan gibi basit cevaplar vermeyin

Hatanın Windows8 tabanlı olduğu bariz olduğundan bu bölümde başlığımı açtım

Windows Fixit i denedim , kayıt defteri sorunları giderici bir iki program denedim ama hiçbiri bir işe yaramadı

Hatanın Windows8 tabanlı olduğu bariz olduğundan bu bölümde başlığımı açtım

Windows Fixit i denedim , kayıt defteri sorunları giderici bir iki program denedim ama hiçbiri bir işe yaramadı
Merhaba arkadaşlar oyunu yeni satın alım . Her şey güzel oyunu yükledim çalıştırdım . Sefer düzenleyebiliyorum , tarihi savaş , hızlı savaş , çok oyunculu sefer filan... Anlayacağınız bütün modlara girebliyor oynayabiliyorum . Ayarlardan Grafik ayarlarını da değiştiriyorum ama bir şey hariç .

Sorun Çözünürlük . Çözünürlük hep 1024X768 de ne zaman bunu arttırmaya çalışsam oyun çalışmayı durduruyor ve kapanıyor .Bu çözünürlük de oynamaktan hiç haz almıyorum zira ayarları çok yüksekteyken bile kötü bir görüntü oluşuyor.

Yardımlara , fikirlere ve önerilere açığım arkadaşlar ?
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.977 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.