E

Çavuş
19 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar üniversite diplomamı aslı gibidir yaptırmadan verdim şimdi bana aslı gibidir kaşeli lazım üniversiteden diplomamı alıp aslı gibidir bastıra bilir miyim veya liseden tekrar bi tane alabilirmiyim çok acil yardım
Arkadaşlar 2006-2007 yılında aldığım pcnin ana kartı İntel(R) G33/G31 Express Chipset Family işlemcis i intel pentium 4 HT 3.5 ghz ram 2,5 gb ekran kartı yok 100 tl'lik bi ekran kartı alsam 2 ay idare edilecek birşey yeterli lol oynayabilir miyim sizce ?
arkadaşlar bölüm hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi izmirede yaşam nasıl? İyi bir bölümüdür?
arkadaşlar yatay geçiş hakkında sormak istediğim şeyler var : (iktisat-iktisat)
1-Geçişi hangi yıl yapabiliyoruz (1.yıl sonu - 1.dönem sonu gibi)
2-Puan ortalamamız nasıl olmalıdır
3-En önemlisi kısıca ban yatay geçis sitemini anlatabilirmisiniz?
arkadaşlar dediğim fiyatta en yüksek ayarlarda oyun oynayabileceğim bi pc tavsiyesi verebilirmisiniz
arkadaşlar benim ygs 6 puanım ham 245 okul puanıyla 297 bide ben ticaret meslek okuyorum ek puan alıyorum 323 puan oluyo benim bölümümde ygs 6 ile bir yer tercih edicem hangi puanı baz almayı istediğim yer 335 puanla almış ? bilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
arkadaşlar lol pcde kaç gb yer kaplıyor indirenler resimle gönderirse sevinirim.
Merhaba ben 4 yıllık tm 1 ile işletme bölümüne girmek istiyorum ticaret meslek lisesinde muhasebe ve finasman okuyorum diploma notum 85 olur normal 5 le çarpıp %12 sini alındığımda 51 puan alıyorum ek %6 dan yararlana biliyormuyum ?
Merhaba ben 4 yıllık tm 1 ile işletme bölümüne girmek istiyorum ticaret meslek lisesinde muhasebe ve finasman okuyorum diploma notum 85 olur normal 5 le çarpıp %12 sini alındığımda 51 puan alıyorum ek %6 dan yararlana biliyormuyum ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.455 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.