Selamlar,
İlk mobil oyunum Yıldız Avcısı'nı (Star Hunter) sizlerle paylaşmak istedim. iPhone ve iPad için geliştirdiğim bir uzay arcade oyunu.
Yıldızları topluyor, meteorlardan kaçıyor ve dört bilgisayar kontrollü rakipten daha uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oynadıkça açabileceğiniz 12 gemi var. Mıknatıs bonusu da yakındaki yıldızları geminize çekiyor.
Oyun ücretsiz; reklam, abonelik veya uygulama içi satın alma yok.
İleride oyunu çok oyunculu hale getirip gerçek oyuncularla karşılaşabilmenizi istiyorum. Şu anki rakipler bilgisayar kontrollü.
Deneyen olursa ne düşündüğünüzü duymak isterim. Kontroller nasıl hissettiriyor, ilk birkaç turda ne yapmanız gerektiği anlaşılıyor mu, neleri değiştirirdiniz? İlk oyunum olduğu için dışarıdan gelen yorumlar geliştirmeye devam ederken çok işime yarayacak.
App Store: https://apps.apple.com/app/id6820783676
Güncel ekran görüntülerini de aşağıya ekliyorum. Şimdiden teşekkürler!





Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Mesaj Sayısı: 5
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple Bölümü






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok





