O

Çavuş
11 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
361030 Gün Cezalı
356849 gün 18 s. 30 dk. kaldı
Gönderileri
Arkadaşlar 2008 honda civic 1.8 hatcbck var bende..Typer body kit aldım ama egzoz uçları lazım size zahmet bulabileceğmiz veya elinde olan biyer varmı..??Üçgen olanalrdan size zahmet yardım ederseniz sevinirim..
Arkadaşlar GENPA dan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirmiyim.Eğer iphone 4 s alıpta sorun yaşayan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar bana yardımcı olursanız sevinrim..şimdiden teşekkür ederim..
Arkadaşlar..Bin tane rivayet var ortada asıl kimdir APPLE ın TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ..Benim iphonum vodafone dan alınma..MUĞLA BODRUM İÇKALE DAĞITIM vodafone ana bayii den..Ama genpanın sitesinden baktım vodaone un dağıtıcısı GENPA gözüküyor..Şimdi bi tane daha iphone almak istesem nerden alıcam ben..
Arkadaşlar hepsiburadadan İPHONE 4S alan varmı..Eğer varsa kutu özelliklerini bana yazarmı lütfen..Bi arkadaşın eline bugün ordan bi tlfn almıştı ve bugün ulaştı.Benim vodafonedan aldığım tlfnla onun kutusu farklı..iisde BEYAZ 4S 16 GB ama kutular farklı..
Arkadaşlar iphone 4s beyaz komple orjinal kasa almak istiyorum.Tlfnu düşürdüm.. ama nereden bulabilirim..Tlfnum garantili vodafone dan..Yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar bugün iphone 4s aldım ayarları ve verileri silerken yani iphone silerken format atarken yani şarjım bitti.Sonra şarja taktım kaldığı yerden devam etti.Bu sorun lurmu forma yarıda kalmışmıdır..?**
SATILIK ORİENT MAKO CEM6500-2D YANİ MAVİ OLANDAN ARIYORUM..ELİNDE OLAN ARKADAŞ VARSA LÜTFEN BANA YAZSIN...

Arkadaşlar şöyle adam gibi klavyenin tuşlarından tak tuk..mousedanda sağ klil ve sol kliğe bastınızma çat çut ses gelmiycek kaliteli bi klavye mouse seti önerin lütfen..Özellikle kullanıpta bilen arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim...
http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=25

Lütfen yardım bu saati almak istiyorum..İçi beyaz olanı istiyorum..alan kullanan bilgisi olan lütfen yardım
Ya arkadaşlar casio seiko veya sizin bildiğiniz şöyle 500 tl ye kadar bileklerim ince.. bi saat önerisi lütfen..başka markada olabilir
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 4.197 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.