Bildirim
A
@asab07
"onbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Şirket hattımı Android de, özel hattımı İphone 7 de kullanıyordum.
İphone 13 alınca şirket hattımı İpohone 13 de E Sim ile kullanma kararı aldım. Ama şirket hattımın önemli whatsapp yazışmalarımı aktarmada sorun yaşadım.
Çünkü İphone dan İphone aktarımı yaptım, fakat android geçmişini İphone 7 ile aynı anda İphone 13 e aktarılmıyor.
WEB de bunla alakalı hiçbir yönlendirme bulamadım.
İOS da Whatsapp Business aktifledim, ama İphone 13 ü sıfırlamadan şirket hattımın android geçmişi taşımak mümkün değil.
İşte Çözüm;
Öncelik ev ağı veya aynı WİFİ ağında olunuz.
- Yeni İPHONE telefonunuzda android de kullandığınız hattı E Sim ile aktifleştirin.
- Android telefon wifi ağına bağlı iken whatsapp ı yedekleyiniz.
- Android telefonda "İOS e TAŞI" uygulamalarını indirin.
- Eski İphone telefonunuzda yeni bir İOS kullanıcısı oluşturun.
- Akabnde Eski İphone nu sıfırlama yapacağız.
- İphone Sıfırlama sürecinde yeni İOS hesabınızı kullanın.
- Android yedeklemesi bittikten sonra İOS E Taşı uygulamasını açın, yönergeleri takip edin ve sayısal ekran tuşları gelene kadar ilerleyin.
- Yeni ios kullanıcı ve şifreleriniz oluştuktan sonra artık eski İphone telefonunuzu sıfırlama moduna alın, sıfırlama modunda "Android den İphone Aktarma" seçimi yapın.
- Çıkan sayısal kodu Android İOS E TAŞI sayısal ekranında girin ve aktarım sürecini başlatın, İOS ta seçeneklerden Whsapp uygulamasını ve Whatsapp dosyalarını "tik"leyin aktarma sürecini başlatın.
- Eski İphone telefonunuzda kurulum bittikten sonra APP Store Whatsapp dan indirin.
- Eski İphone telefonunuzda Android telefonda kullandığınız hattın whatsapp aktifleştirin.
- Eski İphone telefonda whatsapp ayarlar kısmında sohbet ayarlarına gidin, ekranı kaydırın ve İPhone sohbeti aktarın tıklayın.
- Aktarımın bitmesini bekleyin.
- Artık eski İphone telefonunuzda İOS Whatsapp nız yüklenmiş oldu.
- Eski iphone telefonunuzda yeni İOS kullanıcı üzerinden whatsapp yedeklemesi yapacağız. Eski iphone da Whatsapp yedeklemesini ayarlar menüsünden yapın.
- Akabinde Eski İphone da App Store dan Whatsapp Business indirin.
- Eski İphone da Whatsapp Business de androidde kullandığınız hattı aktifleyin. Aktifleme sonrasında Whatsapp Business ayarlar menüsünden sohbetlerden yedeklemeyi geri yüklemeyi tıklayın.
- Eski İphone telefonunuzda artık whatsapp business sohbetleriniz güncellendi.
- Eski İphone telefonunuzda Yeni İOS kullanıcınızda icloud da yüklü olan whasapp uygulama yedeğini webde icloud da girerek yer açın.
- Eski telefonunuzda İOS ICLOUD da yeterli alan var ise bir önceki adımı yapmayabilirsiniz.
- Eski telefonunuzda Whatsapp Business sohbetini icloud da yedeklemesini yapın.
Artık son aşama
- Yeni İphone telefonunuzda mevcut eski İOS hesabından çıkın, yeni İOS hesabınızla giriş yapın.
- Yeni telefonda yeni ios hesabınızla whatsapp BUSİNESS i APP store dan yükleyin ve şirket hattınızı(android hattınız) Yeni İOS hesabınız açıkken Yeni telefonda aktifleyim.
- Yeni telefonda Whatsapp Business Yeni İOS hesabınızda iclouddan otomatik görecek, uygulama içinde sohbet yedeğini geri çağırın.
ve finishhhh.
İnşallah işinize yarar.
asab07 (Hakan Ekşioğlu) · Kombi vb. Isıtma sistemleri altına konu açtı.
12 yıl
Yerden ısıtma ısıtmıyor acil yardım!
|
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.817 (Bu ay: 1.521)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.817 (Bu ay: 1.521)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları