A

Çavuş
03 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,
size bir sorum olacak. Windows 10 u torrent ile indirdim ve bilgisayarıma kurdum gayet güzeldi. Yaklaşık 1 ay sonra ekranın sağ alt köşesinde

Activate Windows
Go to Settings to activate Windows.

yazısı duruyor ve kaybolmuyor sürekli üstte. Oyuna giriyorum film izliyorum fakat o yazı silik bi şekilde hep orada duruyor. Cracklemeyi denedim fakat yapamadım bi hatayla karşılaştım. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba
Türk Alman Üniversitesinde Mekatronik Sistemler Mühendisliği okuyorum. 4 senelik lisans eğitimimden sonra şu anki merak ve ilgi alanıma dayanarak ne yapmam gerektiğini düşündüm ve Biyonik alanı üzerinde çalışmak istediğime karar verdim. İnsan vücudunun robotlaşması gerek göz implantları gerek vücut augmentasyonları olsun bu konular üzerinde çalışmak istiyorum. Bu bölüm veya alan üzerine hangi üniversitelerde yoğunlaşabilirim ? Türkiyede bu alan üstüne çalışma yapan veya eğitim veren üniversiteler var mıdır? Türkiyede yoksa Almanyada var mıdır ? Bilgi almak istiyorum, bu konuda bilgi sahibiyseniz cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar. Metal ve tekno müzik dinliyorum dış sesi içine almayan güzel bass veren bir kulaklığa ihtiyacım var. Önerilerinizi alabilir miyim ?
Bütçem 150-200 arası
Merhabalar arkadaşlar. Telefonum sony Xperia SP. Radiometal yükledim kulaklık takılı fakat ses gelmiyor. Telefonun kendi radyosunu dinleyebiliyorum ve kulaklıkta sorun yok. Radyoya Wifi dan girmeyi de denedim mobil veriden . İkiside olmadı. FREE metalradiodan dinleyebiliyorum fakat bu Program çalışmıyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Bugün bu telefondan aldım arkadaşlar fakat kamerasına bir sorun var kamerayı açınca küçük bir siyah nokta görünüyor ekranın ortasına doğru. Ekranda bir leke yok menüde o siyah nokta kayboluyor. Bilgisi olan var mı lütfen yardım bekliyorum
Merhaba arkadaşlar.Oyunun kurulumunu torrent ile arkadaşın bilgisayarına indirdim. Onun işletim sistemi Win8 64 bit idi.Oyun gayet normal çalıştı.Yüklü halini benim bilgisayarıma attım bu hatayı verdi.Bu hata daha önce Amnesia 2 A Machine for Pigs'te başıma gelmişti.İnternette çözüm aradığımda oyun 32 bit mimari üzerine falan kurulu demişlerdi aynı bu hatada bende 32 bit format atmıştım normal c++ , dx yükleyince düzelmişti.Oyun kuruludur kendi bir şey yüklüyordur diye , arkadaştan direk dvdsini de aldım indirdiğimiz torrentten. Yükledim yine hatayı verdi.Format attım Win7 Ultimate 32 bit. Aynı DLL hatasını veriyor ve şöyle diyor
C:\Windows\system32\MSVCR100.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error.Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support.

Google da çok araştırdım bu problemi alan çok kişi var bütün çözümlerde de C++ Visual library yükleyin yazmışlar , o dll yi alıp system32 ye atın yazmışlar hepsini yaptım hiçbiri de bir şeye yaramadı. Kafayı yemek üzereyim bu oyunu oynamak istiyorum iki gündür internetin girmediğim bölümü kalmadı. Yardım edebilirseniz çok sevinirim veya çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü yazarsanız sevinirim
Arkadaslar bu telefondan alicam. Okudguma gore oyun oynarken ekranin altindaki home ve geri simgeleri kaybolmuyormus. Bunlari kaldirmanin herhangi bir yolu var mi? Saygilar
Merhaba arkadaşlar.Ben lise son sınıfı öğrencisiyim ve hayalim NASA'ya gitmek.Lütfen dalga geçmeyin çünkü gerçekten oraya gitmek istiyorum.Fizik ve matematik ilgi odağımın tam ortasında oldu her zaman.Sürekli bir şeyleri ispatlamak ve nedenlerini araştırmak istedim.Aynı zamanda modern fiziğe çok fazla ilgi duyuyorum.Bu yüzden uzay mühendisliğini istiyorum.Sevdiğim şeylere çalışmaya gerçekten bayılırım ve ne gerekiyorsa yapabilirim.Şimdi size bir sorum olacak. Ben nasıl NASA ya gidebilirim ? Orada bir bilim adamı olarak nasıl çalışabilirim ? Görev uzmanı veya pilot olmasam bile diğer astronot sınıflarından biri nasıl olabilirim ? Akıcı ingilizce konuşuyorum ve fizik terimlerinin çoğunu kendim çalışarak bir çaba göstermeksizin ezberledim.Dil konusunda da sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Sadece.. Nasıl gidebilirim ? Bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar.Kendi bütçeme ve ihtiyaçlarıma göre bir akıllı telefon araştırdım ve bu telefonda karar kıldım. Araştırırken gördüm ki telefon 4.3 android güncellemesi almış.Kimisi olumlu şeyler söylerken kimisi alakasız olumsuz şeyler söylüyorlar.Ben bu telefonu alırsam yeni güncellemeyi yüklemeyi düşünüyorum.Ama kafamda bi soru var.O da eğer ben bu güncellemeyi yaparsam 4.1 yani orjinal versiyonuna geri dönebilir miyim ? Bir fikri olan varsa yazabilir mi acaba ? Teşekkürler iyi akşamlar dilerim
Merhaba.Hattımı Aveadan vodafone a taşıdım.Hattım özel numaralara kapalıydı.Şimdi ise açılmış.Bu normal mi ? Herkeste de bu oluyor mu ? Tekrar nasıl kapatılacağını biliyorum ama bunu bilmek istiyorum :)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.002 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.