I

Onbaşı
26 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Pencereleri kapatırken anlık olarak pencere donar gibi olup bulanıklaşıp daha sonra kapanıyor. Sebebini ve çözümünü bilenler yardımcı olabilir mi ?
Usta Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. KH. VE KH.TK. / AMASYA MERKEZ / AMASYA olan var mı ?
Yüksek lisans yapmış olmak yedek subay astteğmen olma şansına etki eder mi ?
merhaba arkadaşlar

Kütüğümüzün bulunduğu ilçe ağustos celbinde askere alıyorsa fakat kasımda askere gitmek istiyorsak kütüğümüzün bulunduğu askerlik şubesinden gidebilir miyiz ya da başka bir şubeden?
Arkadaşlar Merhaba,

2016 Ocak ayında başladığım yüksek lisansı 2017 şubat ayında bitirdim. 2017 şubat ayında mezuniyetimi kesinleştirmeden önce askerliğim e devlette 2019 Ocak ayı sonuna kadar tecilli gözüküyordu fakat mezuniyet belgemi aldıktan sonra e devletten askerlik durum belgesine baktığımda 2017 mart sonuna kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncısı yoktur diye gözüküyor. Erteleme nedeni ise sınıf ve tertibat bekliyor olarak gözüküyor.

Benim sorum askerliği ne kadar daha, hangi yıla kadar tecil ettirebilirim ?

2017 şubatta mezun olduğum için + 1 yıl olarak 2018 yılına kadar mı ? ya da

Tekrardan 2019' a kadar tecil ettirebilir miyim.

Yani özet olarak yüksek lisansı bitirdikten sonraki tecil mezuniyet tarihi üzerinden + 1 yıl mı ?

Yoksa okurken verilmiş olan tecil süresi olan 2019 yılı üzerinden + 1 yıl mı ?

Konuya hakim arkadaşlar bildiklerini paylaşabilirler mi lütfen.
muhasebe denetim bölümü tezsiz yüksek lisans bilim sınavında ne tarz sorular soruluyor. İstanbul Marmara gibi ünv.lerde bilenler

paylaşabilir mi ? Ara dönemde başvuru sayısı ne kadar oluyor ?
Muhasebe Denetim , Muhasebe Finansman vb. bölümlerde tezsiz yüksek lisans için yazılı mülakat sınavında ve sözlü mülakat sınavında ne gibi sorular soruluyor ? Örneğin İstanbul ve Marmara üniversitelerinde.

Ayrıca her ikisi de ALES puanı olmadan kabul ediyor mu ? Tezsiz yüksek lisans için?
1500 TL bütçe Kemer bölgesi Havuzu büyük ve güzel denizi kumluk güzel bir otel tavsiyesi olan var mı ?
Muhasebe Finansman Muhasebe Denetim gibi bölümlerin tezsiz yüksek lisans bilim sınavında ne gibi sorular sorulur
Haziran ayında tatil için en iyi yer neresi arkadaşlar ?

Marmaris Fethiye Belek ?

Bunların dışında tavsiyesi olan?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 71
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.060 (Bu ay: 431)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.