M

Yüzbaşı
04 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 92 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba;
Televizyon ile laptop(windows 10) arasında HDMİ kablo ile bağlantıyı sağladım ancak tv ekranına bağlantıyı yaptığımda intel UHD 630 grafikleri olan ekran kartını değil nvidia ekran kartını kullanmaya başlıyor, nvidia tarafından kullanılan programlara baktığımda ilk olarak startmenuexperiencehost.exe kullanılıyor gözüküyor ve sonrasında açılan programlarda da nvidia kullanıyor.Denetim masasından da entegre grafik kullanılsın diye ayarladım ancak bir türlü çözemedim. Daha eski model yine intel ve nvidia ekran kartlarına sahip bir laptop bağladığımda inteli kullanıyor.
Bunun bir ayarı var mıdır?
merhaba arkadaşlar linkteki ürünü almayı düşünüyorum ancak üründe 1660ti laptop mu yoksa 1660ti maxq modeli mi var emin olamadım bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-omen-15-dc1011nt-6qb35ea-i7-9750h-16gb-ram-1tb-256gb-ssd-6gb-gtx-1660ti-15-6-fhd-ips-windows-10-461125431
msi ge60 0nd model bilgisayara sahibim yeni hdd aldım biostan bu hdd ye win 8.1 kurmak istiyorum elimde windows 8.1 tarafından oluşturulan usb yedeği var bununla biostan hdd ye kurulum yapabilirmiyim ve biostan ayar yapmam gerekiyor mu? bunun hakkında bir konuda bulamadım nasıl yapmalıyım?
http://www.sahibinden.com/listing/vasita-minivan-van-panelvan-ford-servis-bakimli-connect-253167752/detail

İlanda da dediğim gibi aracın bütün bakımları onarımları serviste yapılmıştır.En büyük kazası arkadan çarpma bagaj kapağı değişimi 2400 lira civarı(çarpıldıktan sonra edirneden gebzeye kadar geldik yani sadece kaporta hasarı vardı) ondan sonraki 1500 lira civarı sağ ön çamurluk değişimi 30 la giderken oldu.Bunlar en büyük kazaları bunun dışındaki kazalar hep ufak şehir içi kazaları.ilana koymayı unuttuğum ön tampon boyandı sebebi:tamponda sürtme izleri ve solma vardı yine şehir içinde öndeki araca arkadan dokununca onuda halledelim dedik tamamen görüntü sebebiyle.
En ufak şeyde bile servise gittik.
Lütfen diğer düşük fiyatlı araçlarla karıştırmayın bu araçta herşey kayıt altında,temiz kullanılmıştır.

Not:burada daha detaylı açıkladım aklınızda bir şüphe olmaması için.
Pazarlık payı vardır
Arkadaşlar xperia z1 133 4.4.4 sürümündeki rootlu deodex xposed yüklü telefonuma greenify kurdum otomatik uyku yapmıyor elle yapıyorum ve sistem uygulamalarını uyut kısmını seçtim sonra com. ile başlayanlar hariç diğer uygulamaların çoğunu uyutma kısmına seçtim ve boş ram 400 lere düştü normalde zaten 600-700 arası ne yapmalıyım internette gördüğüm kadarıyla xperia z ile greenify sayesinde 1.1gb boş ram alan var

windows 8.1 kullanıyorum ve sadece grid 2 oynarken bellek azaldı hatası alıyorum bunun bir çözümü var mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler
Arkadaşlar evde superonline ın beyaz modemlerden var.2 bilgisayar var msi ge60 ond ve toshiba satelite a200 lü bişey.Msi ge60 ile sürekli kopma yaşıyorum fakat toshiba modeme bağlandığında bu inanılmaz derecede çok oluyor.Bunun sebebi ne olabilir?Değiştirmediğim kanal kalmadı lütfen yardım
Arkadaşlar telefonumu vroot programıyla root yapmayı düşünüyordum fakat vroot programının telefonun imei sini kopyaladığını yazan görmüştüm böyle birşey olabilir mi bu programa güvenebilirmiyim?
[DHTUBE=]merhaba arkadaşlar msi ge60 0nd sahibiyim.Bios güncellemesi için servise verdim guncellediler ve geri geldi fakat bios guncellemesi oncesi hp yazıcım hi-level,sony,kingston usbler sorunsuz çalşıyordu.Bios güncellemmesi sonrası sony usb çalışıyordu fakat hi-level ve kingston usbler ve hp yazıcımı takıp aygıt yöneticisinden baktığimda hata kodu 28 olarak gösteriyor ne yapmalıyım bilen biri yardım etsin lütfen çok sinir bozucu bir durum.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
Wii
Oyun Platformu
PSP
Takım
Fenerbahçe
Steam
mecnako
Notebook
MSI
LOL
Darius
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 821
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.430 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.