M

Er
07 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaslar. 20 ekimde trafik kazası gecırdım. sol bacagın kalca kemıgının 5-10 santim altından kırık olustu..... basımdan gecen olayların ayrıntılarına kadar anlatmaya calısacam...(hastanedeyken cep ten ınternete gırdım cok fazla da bilgi bulamadım umarım sonra olasabilcek vakalarda yardımcı olur.............

20.10.2012 cumartesi sabah ıse gıtmek ıcın yola cıktım ... aslında calıstıgım ısyerının lojmanında kalıyodum... bır gun oncesınde eve gıttıım camasırları verdım cunkü cumartesı NİŞANLANACAKTIM ::==))) .........
sabah 7 7:30 gibi evden cıktım...(ANTALYA -MERKEZ)
normal seyır halinde agır agır ısıme gıderken ( normalde cok hızlı kullanmam -kaskım vardır her zaman -) 3 lü kavsaga yaklastım.... kavsakta trafık ısıkları var ama tesaduf ogun calsımıyordu. trafıkte sakindi.... kavsaga 50-75 metre kala karsı yonden gelen ve kavsaktan sola donus yapmak ısteyen bı kamyon vardı..... yol ustunlugu bende oldugu ıcın kamyona sellektor yaptım ve her ıhtımale karsı hızımı azalttım (zatende hızlı gıtmıyordum) ..... kamyon durdu TAM KOMYONU GECTIGIMDE SOLUMDAN ARABA BELIRIVERDI : (((((( arabanın soforunle goz goze geldım ve aklımdan gaza basmak - bacagımı kaldırmak falan gectı ama dusunceyı ıcraate gecırme fırsatım olmadı ........((( araba hızlıca benım sol tarafıma vurdu.... tabı ben 2*3 takla falan attım. sonra yere dustum ..... kask tak dedı duydum ve cantam vardı...........((((burda kaza anında sankı tum dusunceerden arınıyorsunuz....acayıp bı duygu ve dusunceye kapılıyorsunuz...... ))))))

ilk yardım bılgım vardı hatta motorumda her zaman batikon -gazlı bez - amonyak falan tasırım: yere dusunce bana vuran adam arabadan ındı . sok ıcındeydı saga sola kosuyor NAPTIK - NASIL OLDU falan dıyordu.... adama bagırdm yanıma cagırdım ...... ıyıyım sadece bacagım kırık oldugunu hemen 112 aramasını soledım .... ama adam hala sokta.... yerde yatan benım adamı sakınlestırende benım : tabı ben bu arada hıc kımardamıyom .. ordan bırıne ayakkabılarımı cıkarttım parmak larımı oynakttım teker teker hepsı calısıyor .... bu duruma sevındım tabiki.... kesık falan olsa oynatamamçççç

sonra tesaduf ordan 112 servısınde calısan bır bayan arabasıyla ıse gıdıyormus.... hemen geldı ... yardımı dokundu.... cantayı ve kaskı cıkardık..... ben elımle yavastan omurılık bolgesıne el gezdırdım . allahtan ufak bı agrı-sızı hıssetmedım....... kanayan vs yerımde yoktu ..
sonra ambulans geldı .....
sol bacak kırık tabı agrıyoda..... pantolonu kestıler ... atelle sardılar (atel : kırık kol veya bacaga takılan sısme bot ) ama ben bagırmaya basladım ... cunku resımdede var kırılan kemık etı kesıyor.......... saga sola donemıyorum........
ordan bırının yardımıyla eve de telefon ederek haber verdık... hastene adı falan .....

ambulansta kontrolden gectıkten sonra hastane yolunu tuttuk tutmasına ama yol da ambulan saga-sola dondukce kırık yer ete bır batıyor ... acıyı cekene sorun....... rica ettim yavas gıdın dıye ama nafıle acıyoooo
zor bela hastaneye geldık CUMARTESI GUNUUU

Hakkında
Forum İmzası:
"All you touch and all you see Is all your life will ever be" (Dokunduğun ve gördüğün her şey - Bundan sonraki hayatın olacaktır)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 38.423 (Bu ay: 414)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.