M

Onbaşı
20 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır arayıpda hiçbir yerde konusunun bile açıldığını göremediğim için burada sizinle paylaşım yapıyorum.

Mobile Pubg ( Gameloop ) masaüstü kısayolunu buraya hem indirme şeklinde hem de kısayol adresi olarak bırakıyorum.

Uğraşmayı sevenler için kısayol adresi:

Genellikle adres budur;

"C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg com.tencent.ig -from DesktopLink

Farklı konumlara kaydeden arkadaşlarımız için;

İşaretli yeri silip aşağıda ki kodu yapıştırarak kendi kısayolunuzu yapabilirsiniz. DİKKAT! AppMarket.exe" (1 ADET BOŞLUK BUIRAKIN) devamında da kodu girebilirsiniz.

(Sadece bu işlemi yapacak arkadaşlar için küçük bir UYARI! ( Öncelikle GameLoop Kısayolunuzu yedeklemeyi unutmayın :) )

-startpkg com.tencent.ig -from DesktopLink

Direkt indirme Linki

yandex.disk
PUBG Mobile Gameloop Kısayolu.zip
https://disk.yandex.com.tr/d/tfYWilXq6JG8HA
Arkadaşlar daha önce de yazmış olduğum gibi, Jabra Elite Active 75T bluetooth kulaklığım bulunuyor.
Samsung telefon kullanıyorum ve sağ kulaklığa çift tıkladığımda Bixby açılıyor.
Bunu değiştirmenin, Google Asistan kullanmanın bir yolu var diye yazılar okudum ama çareyi tam açıklayanı bulamadım.

Tecrübe edineniz veya konuyla ilgineniz varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce Jabra Elite Active 75T aldım fakat üründe düşük ses sorunu yaşıyorum;

Test Ettiğim Android Telefonlar; Xiaomi Mi 6, Samsung S4 ve Xiaomi Redmi 8 Pro
Test Ettiğim Ios Telefonlar; IPhone 6, Iphone X, Iphone 7
Test ettiğim diğer cihazlar; HP OMEN Dizüstü bilgisayar ve Huawei Watch GT 2 akıllı saat

Ios (Iphone) bir telefona veya Dizüstü bilgisayara bağladığımda ses bangır bangır çıkarken,
Android bir cihaza yada akıllı saatime bağladığımda ses oldukça düşük çıkıyor.

Telefonlar,bilgisayar ve akıllı saat hepsinin güncellemesi tamdır.
Bu arada Ses Yükseltme programları ve Ekolayzırları da denedim, Çok az bir etki yapıyor orda da sesi ciddi bozuyor.

Çözümünü bilen varsa lütfen yanıt versin.

Resimdeki görünmeyen insanlar ve cisimler sorununa çözümü olan var mı?
Splitter Çalışma Prensibi ve Püf noktaları.

Tamamı ile kendi anlatımımdır.

ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabildimse ne mutlu bana.

Arkadaşlar bu dediğimden şunuda anlayabilirsiniz evinizde 2 - 3 tane bile paralel hat olsa hepsinden birden telefon kullanmanız mümkün nasıl mı?
Her bir paralel hat için telefon ile arasına bir splitter bağlayarak. Bu şekilde telefonlarınız uyumlu ve sorunsuz çalışabileceklerdir.

Not: Modem için Splitter ihtiyacı yoktur. Çünkü Splitter gelen ana hattı hiç ellemeden modeme yollar sadece Telefona giden kısmı filtre edip stabileyi sağlar.
Size Tüm ihtiyaçlarınızı fazlası ile giderecek bir program öneririm
İnternet Explorer ana sayfası sorununu gidermek için
Görev Yöneticisi sorununu gidermek için
Bilgisayarın açılış ve kapanış hızını arttırmak için
v.s. daha pek çok işinize yarayan programcıkları kullanmak için doğru yerdesiniz.

Kurulumu sizi uğraştırmaz! içinde kesinlikle virüs yoktur! (İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR VEYA BİRKAÇ VİRÜS PROGRAMI İLE TARAYABİLİRSİNİZ)

içinde ;
01- internet explorer ana sayfa engeli kaldırma ve Google.com olarak ayarlama (Windows 7 + 8 + 10 x64+x86)
02- Tam Yetki (Windows 7 + 8 + 10 x64+x86)
03- İnternet Explorer aynı anda indirme sınırını ortadan kaldırıyor (Windows 7 + 8 + 10 x64+x86)
04- Windows Explore Tepki hızı ve Açılış kapanış hızını arttırır (Windows 7 + 8 + 10 x64+x86)
05- Kilitlenen Görev Yöneticisinin kilidini açar (Windows 7 + 8 ve 10 x64+x86)

Sağ Klik e
08- Burada komut satırı aç seçeneği ( Geliştiriciler için normal kullanıcılara bir zararı yok ) (Windows 7 + 8 + 10 x64)
09- CPU-Z ile Sistem bilgilerini göster (Windows 7 + 8 + 10 x64)
10- GPU-Z ile Ekran kartı bilgilerini göster (Windows 7 + 8 + 10 x64)
11- Pc Kapatmaya programla (Zamanlı Pc kapatma) (Windows 7 + 8 + 10 x64)
12- Monitörü Kapat kısayolu (Windows 7 + 8 + 10 x64)
13- Hesap Makinesi Kısayolu (Windows 7 + 8 + 10 x64)
14- Ekran Alıntısı Aracı ( Ekran Resmini Alma ) (Windows 7 + 8 + 10 x64)
15- Boş Alt Klasörleri Sil (Seçmiş olduğunuz klasörlerin içinde bulunan boş klasörleri temizler) (Windows 7 + 8 + 10 x64)
16- Exe Msi Sfx Rar İçeriği çıkart (Dosyanın bulunduğu klasörün içinde dosyanın adı ile aynı yeni bir klasör içine içeriği çıkartır) (Windows 7 + 8 + 10 x64)
17- Google amcaya bir şey sorcam kısayolu. (Windows 7 + 8 + 10 x64)

Sağ klik --> Yeni

18- Windows Toplu İş Dosyası (Geliştiriciler için Bat Dosyası normal kullanıcılar için bir zararı yok) (Windows 7 + 8 + 10 x64)

(Kesinlikle Ölmez) İndirme Linki : Sağ Klik programını indirmek için Tıklayınız...

Virüs Taraması Yapılmıştır indirdikten sonra sizde tarayabilirsiniz.
Tarama Sonuçları
Evet arkadaşlar bilenler için değilde, çok bilenler vede bilmeyenler için paylaşmak istedim.
Şimdi bir çoğumuz 500 dk için 19 tl 1000 dk için 40 tl verip aman dolmasın aşmayalım telaşında konuşuyoruz.
Ve bize her ne kadar büyükde görünse bu süreler aslında o kadar da tatmin edici süreler değildir,
Helede çok konuşma ihtiyacı olanlar için hiçde iç açıcı değil.
işte şimdi sen
Sevgilisiyle sınırsız konuşup faturasını kabartmak istemeyen genç,
Çalışanlarının birbirleri ile süre sınırı olmadan yüksek maliyet olmadan konuşmalarını resim yazı belge gönderebilmelerini isteyen işveren,
Yuvasından uçan kuşunu sık sık arayıp sesini duymak isteyen anne,
Dünyanın neresinde olursanız olun makul ücret ile veya hiç ücret ödemeden konuşmak isteyen genç,
Veya SEN evet SEN neden ayda 25 30 40 50 70 80 90 100 TL ödeyesin ki?
Şimdi size süper bir uygulama tanıtacağım kullanıp kullanmama kararı size kalmış !
VIBER

Piyasanın en düşük maliyetli sınırsız internetini al 96.6kbps hız bile bize fazlası ile yeter.
eğerki Sınırlı alacaksanız size birazdan tabloda ne ne kadar harcar göztereceğim. kullanım ihtiyacınıza göre internet paketinizi siz belirleyin.

Şimdi ilk uygulamamız VIBER.
Viber internet tabanlı ücretsiz bir mesajlaşma ve sesli görüşme yapabilen bir uygulamadır.
Ve sesli konuşma yaparken saniyede maksimum 3.2kb veri harcar
1 dk konuşma 199.8kb
200kb x 60dk = 12000kb
1 saatte 11,71mb harcıyor (60 dk)
24saat x 11,71mb = 281mb
Hiç kapatmadan 24 saatte 281mb harcıyor. (1440 dk)
1hafta boyunca hiç kapatmadan konuşursan 1,92gb (10.080 dk)
1 ay hiç kapatmazsan 8.23gb harcarken toplam (43.200 dk)
1 ay 43.200 dk yapar!
720 saattir

Şimdi size göre konuşmak için en uygunu hangisi? 19 TL + (1.5 TL telsiz kullanım ücreti) = 20.5 TL 500 Dk mı?
Yoksa 15 TL + (1.5 TL telsiz kullanım ücreti) = 16.5 TL 2GB internet paketimi? (10.494 dk)
Heleki şu 7 Tl ye sınırsız internet alanlar vardıya onlar çok daha şanslılar Ayda sadece 7 TL ye sınırsız konuşabilecekler.

ve inanın ses kalitesi muhteşem telefon daki sesten çok daha kaliteli.

Not 1: 30 günü baz aldım.
Not 2: Bu uygulama hemen hemen her telefona kurulabiliyor..
Not 3: Ölçekler maksimum sınırdır veri kullanımı dahada düşebilir...

İşte Size Adresi Telefonunuza uyan programı tıklayın vede indirin.

İzinler ile endişesi olanlara azıcık bi bilgilendirme yapayım dedim.

Sorarım size bu programın yaptıkları için gerekli izinlerden fazlası varmıymış?

İçinizden ALLAH razı olsun demeniz bile yeter. (TIKLAYIN İNDİRİN.)

Anlatım tamamı ile şahsıma aittir... ( Mehmet Alim )
Şimdi sorum şöyle
Bilgisayar başında çalışan bir insanım etrafımda doğal olarak ofis makineleri var.
Mesela internet bağlantısı için bulunduğum masanın alt kısmında bana 30 cm mesafede WIFI kablosuz özelliğide açık olan bir modem, arka tarafımda 40 cm mesafede WIFI kablosuz özelliği açık olan bir HP yazıcı, masamda sol tarafta bana 50 cm mesafede kablosuz deck telefon ve son olarakda cep telefonum ile çok görüştüğüm için ve kablolu kulaklık benim hareket alanımı daralttığı için Bluetooht kulaklık devamlı kulağımda takılı duruyor.
Bazen bluethoot kulaklığımdan sesim bile gitmiyor karşı tarafa telkefonla arasında 80 90 cm kadar yakınken bile.
"Evdeyken veya açık alanda iken bluethoot kulaklığım 10 15 m ye kadar sorunsuz ses iletişimi sağlıyor.
Lütfen yardımcı olun sizce tehlikede miyim?
Arkadaşlar iki monitör arasında kala kaldım...
Samsung 23'' S23A550H
vede
PHILIPS 21.5" 228C3LHSB/00

Aradaki yüksek farklar şunlar

Samsung 23'' S23A550H

23" sağdan soldan yukarıdan aşağıdan sorunsuz karanlıksız izleme deneyimi
haraket sensörü ; kullanıcıyı algılamadığı zaman ekran koyulaşıyor vede tasarruf ediyor
ışık sensörü ; ortam aydınlık durumuna göre ekran ışığı yükseliyor veya düşüyor hem tasarruf hemde göz sağlığı için süper
Kontranst oranı 1000/1 statik 5.000.000/1 dinamik kontranst
2msn tepki süresi
1 HDMI ve 1 D-Sub yani VGA bağlantısı
Fiyat: 475 TL
Geniş Açıklama : Samsung 23" S23A550H

PHILIPS 21.5" 228C3LHSB/00

[simage][/simage]
21.5" izlenme açısı belli ama kararma varmı yokmu açıklama yapılmamış.
1000/1 statik 20.000.000/1 dinamik kontranst
5msn tepki süresi (2msn giriden giriye)
2 tane HDMI ve 1 D-Sub yani VGA bağlantısı
Fiyat: 457 TL
Geniş Açıklama : PHILIPS 21.5" 228C3LHSB/00

Şimdi ihtiyaçlarımı dile getireyim...
D-SMART HD Uydu alıcım var HD televizyon izlemek istiyorum doğal olarak HDMI gerekli ancak bilgisayardanda HDMI veya DVI bağlantısı kurmak istiyorum
PHILIPS i seçersem HDMI sayısı beni tatmin edecek.
Ama yattığım yerden güzel verim alan bir görüntü alabilecek miyim bilmiyorum birde giriden giriye 2msn diyor gerçek tepki süresi 5 msn miş
ghosts etkisi yaratır mı?
aslında samsungda D-sub yerine DVI olsaydı veya 2 hdmi olsaydı asla kaçırmazdım HEMEN ALIRDIM.
ama VGA beni düşündürüyor sonuçta Full HD oyunda oynayacak vede FULL HD filmde izleyeceğim...

YARDIMCI OLUN bana başka üründe önerebilirsiniz ama maksimum 500 TL ve lütfen samsungun garanti ettiği gibi her açıdan izlenebilir bir ekranı olsun.
Arkadaşlar bu ekran kartlarından hangisini almalıyım sizce?
performans olarak 6870 de 900 mhz işlem gücü var 6850 ikiye katlandığında performans olarak gene 775 mhz görünüyor 2ye katlandığı için 6870den üstün olur mu ve 6950 ise 800 mhz bu nasıl bir denklem anlayamadım yaaa.....
işte size bilgiler yorumlarınızı bekliyorum AÇIKLAYICI OLURSA SEVİNİRİM....
hangi kartı seçmeliyim siz önereceksiniz ve nedenini yani neye bakarak onay veriyorsunuz...

BU 6870 ve 2 x 6850

http://www.hizliupload.com/img/53630175550887970489.jpg

BUDA 6950 ve 2 x 6850

http://www.hizliupload.com/img/09139303697297482661.jpg

şuanda pc topluyorum özelliklerini yazmamışım özür dilerim
Buyurun özellikleri...
ANAKART DA ALACAĞIM AMA 1600mhz desteğini overlocksuz veren bir anakart bulamadım fiyat olarak cüzi olan yani 300 en fazla 350 TL
Amd Phenom 2 965 işlemci
kingston hyperx 1600 mhz 8 gb ram Cl7
1000W PSU HIGH POWER 85+
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 11.457 (Bu ay: 469)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.