Bildirim
@DeLaCuestaa
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
|
DeLaCuestaa (Yağız Soydan) · Konu Dışı altına konu açtı.
12 yıl
YAŞLANMAMA FORMÜLÜNÜ BULDUM !!
|
13 yıl
tıraştan sonra yüzümde ki kabarmalar
14 yıl
yanlış mı yapıyorum acaba ? EVET YANLIŞMIŞ
|
14 yıl
550 liram var ne alayım [SS]
|
14 yıl
çocuklar çıksın ortaya (SSli)
|
14 yıl
Günlük
|
14 yıl
ilk defa yalnız kalmaktan korktum
|
14 yıl
EVLATLIK OLDUĞUMU ÖĞRENDİM (3 YIL SONRA EDİT)
|
15 yıl
1 HAFTADIR HALI YIKIYORLAR
|
Hakkında
Hakkımda:
|
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
11 Yanıt
0

yeni arkadaşlar edinmedim ama var olan arkadaşlarımla aramı düzelttim, daha da samimi hale geldim. ha yeni bir iki arkadaşımda oldu tabi ki, bir taneside yakın bir arkadaş. karı kız mevzusuna hiç girmeyeceğim. bu kadar şey anlattım, bende şans yok. ben etrafımdakilere daima şans getiren birisiyim, bu yüzden bana düşen kısmı etrafıma hiğbe ediyor sayılırım
mesleğimde biraz daha ilerlesem "aranan damat" sıfatına girerim sanırım. neyse, her şeyden önemlisi, en önemli değişim ise dayı oluyor olmam. evet 1.5 ay sonra inşallah bir kız dayısı olacağım. ilk öğrenenlerden biri olmamda ablamla aramızdaki bağı dahada geliştirdiğimiz anlamına geliyor, dipnot olarak ekliyeyim dedim
küçük kızı zaten bal küpü, sürekli benimle oynamak istedi, sarıldı öptü falan. çok uzattım lafı, halayı bırakmak için yola çıktım ama içim ısındığı için evlerine kadar bırakayım diye teklif ettim, oda yolunu uzatma falan desede benimle konuşacağı için kabul etti. ben yoluma bakarken birden "çocuklar nasıl buldun?" diye sordu. bende maşallah çok tatlılar dedim. oda onlar senin kuzenlerin diyince ben çok fazla olmasada bir şaşırdım. "nasıl yani?" deyincede olayları anlattı. 2 kızı 3 oğlu varmış, en büyük oğlu benimle yaşıtmış vs vs. yol bitti evine kadar geldim, küçük çocukta uyuya kalmış hemen kucakladım yatağına kadar çıkardım. evinde de 5 dk soluklanıp gerisin geriye döndüm. henüz oğullarıyla tanışma fırsatım olmadı ama bayramdan sonra muhtemelen bir tanışma fırsatı doğacak. o günden sonrada zaten ara ara konuştuk. ablamla ilk tanıştığımızda baya bir yakınlık göstermişti ama ben uzaklaştırdıktan sonra işte uzun süre konuşmadık ve sonradan tekrar konuşmaya başlayınca o ilk baştaki ilgi, yakınlık, sürekli konuşma isteği falan kalmadı. bu halada aynı şekilde başlarda sürekli konuşmak istiyordu ama işte ben bunu tanışma süresi, alışma süresi diyorum. bu süre bitince yine ben eski hayatıma dönüyorum. sadece iyi anılar öyle kalıyor, hepsi bu.