iPhone Kestirmeler Kredi Kartı Tanımlama
Merhaba, iPhone 11 kullanıcısıyım NFC Özelliği var fakat bildiğiniz üzere neredeyse NFC özelliğini hiç kullanamıyoruz. Türkiye de yapmak istediğimiz her şey kısıtlı. Benim istediğim ise telefonuma Kredi karımı veya Toplu taşıma kartını tanımlama. Böylelikle kart taşıma kaybetme derdine son vermek istiyorum. Kestirmeler uygulamasından bunu halledebileceğimizi düşünüyorum ama bu konuda bilgim yetersiz. Acaba bilgisi olan var mı diye Google amcadan yardım aldım fakat hiç bir bilgi bulamadım.
Tüm makaleler aynı veya olamaz şeklinde. Bu konu hakkında bir fikri veya bilgisi olan bir arkadaş var mı?
Not: Ücretsiz ve üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duymadan, sonuçta kredi kartını tanımlanacak.
Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Intel sistem tavsiyesi pls
Merhaba arkadaşlar bütçem kasa için 15bin
Bu ekran kartını düşündüm en ucuz yerde de burada var bitmeden almak istiyorum
Bu ekran kartına i3 mü yoksa i5 mi olmalı tabi 15 bin lirayı aşmadan?
Anakartta bu olabilir mi?
Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Son Kullanılan Dosyalar
|
Chipset bu kadar ısınır mı?
Corsair
|
INSIGNIA Plazma TV Kumanda Yardım
|
Clio 2 LPG Önerisi
|
Samsung Galaxy Alpha
|
GTA V Ekran kararma
Ubuntu Eksik Sürücü Lütfen Yardım
|
Xigmatek Asgard 382 Pure 600W || MSI 970 GAMING AMD 970 SB950 || FX X8 8320 3.5GHz (Hyper T4 AM3 Cpu Soğutucusu) || Corsair 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 || SAPPHIRE RX570 PULSE GDDR5 8GB 256Bit Optimize || Sandisk 128GB Standart Sata 3.0 SSD (Okuma 475MB / Yazma 375MB) || Seagate 1TB Barracuda || Seagate 2 TB 3.5 Expansion Usb 3.0 Taşınabilir Disk || Windows 10 x64 RedStar iptv Kullanıcısı
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 147
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.588 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware