H

Onbaşı
30 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 0 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Left 4 dead 2 pc splitscreen ediyim deddim kızı yonetemiyorum alltaki pasif durumunda bi yardım edin..

bilginiz war mı bu konuda ?

http://img842.imageshack.us/i/adsztk.png/

bi şeymi eksik acaba ?[/QUOTE]
arkadaşlar bn oyunu co op offline oynamak istiyorum split screen olarak..fakat ne yapacagımı bilemiyorm..bana bi yardım edin. :)
INTEL Pentium Dual Core E6500 2.93GHz 2MB Cache 1066FSB 45nm İşlemci

Ürün Kodu E6500
Açıklama Günlük bilgisayar kullanımının ötesine geçin Intel Pentium işlemci; dijital müzik dinleme, dijital fotoğraf düzenleme ve ofis uygulamalarıyla gelişmiş hızlı çözüm uygulama yeteneği gibi günlük bilgisayar kullanım ihtiyaçlarını en yüksek performansla karşılar. Daha akıllı daha verimli tasarımlar Intel® Akıllı Önbellek, geliştirilmiş performans, hızlı çözüm oluşturma yeteneği ve güç tasarrufu için daha akıllı ve daha verimli önbellek ve veri yolu tasarımı sağlar.
Menşei İTHAL
Garanti 24
Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Elmadağ, Bostancı, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Batıkent, Avcılar, Samsun, Mersin, İzmit, Gaziantep, İnternet
Özellikler
İşlemci Soket Tipi Soket 775
İşlemci Teknolojisi Intel® Pentium® Dual Core
İşlemci Hızı 2.93 GHz
İşlemci Ön Bellek 2 MB
İşlemci Bus Hızı 1066 MHz
Kutulu/Kutusuz Kutulu
İşlemci Markası INTEL

Arkadaşlar Böyle Bir İşlemci Alacam Tavsiye Edermisiniz
2 3 yıl oyun oynamak için idare edermi orta seviyede sizce mhz 2 ama :) şimdiki kullanıdıgım 800 lik ama nse :)
Arkadşalar merhaba herkese ben oyunu aldığım gün yani dün bitirdim

Ama ''DENIABLE OPS.'' modunda başladığımda ya archer yada kestrel olarak oynayabiliyorum bölümleri..

Fakat ben videolarda takım çalışması yaparak ilerlendiğinide görmüştüm ?? farklı bir seçenemi var bölümleri archer ve kesretl'in aynı anda oynayabilmesi için ?

lütfen yardımcı olun tşkler şimdide splnt scren gibi alltaki resim gibi 2kişilk nasıl oynaya bilirim ???

http://yfrog.com/20standardsc5screenshotemj
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.845 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.