Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.445
Cevap
124
Favori
355.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tundra36 T kullanıcısına yanıt
    "Şuan sahnelerde titreme sorunu oluyor" dediğiniz yeri telefon ile kaydedip paylaşma imkanınız var mı acaba? Bende uzun zamandır tv takibindeyim. 50pus8505 ya da 58pus8505 i alacağım.
  • merbaba paylaşırım tabi de ayarlarını tekrar yaptım titreme engelleyen bir kısım var. Dün bir film izledim ama durgun bir filmdi. Adamlar arabaya binerken bi yavaşlama oldu. Yani görüntü yağ gibi istiyorum ben de mi sorun var acaba. Ben de yeni aldım deniyorum. Bundan önceki tv mi 11 yıl önce almıştım artık bana hepsi trabzon yani. Ama alırsanız öneriyorum. 2019 modelle kıyaslama şansım yok. Bu tvde kronik bir sorun gözüme çarpan bir şey olmadı. 4k film izleyip test yapmak istiyorum. Belki de gözüm 1080p yi normal olarak alıyor artık.
  • KeklikYasin kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle hayırlı olsun. 7304 için söylenen bir konu vardı. Uydu tunerinin 4k uyumlu olmaması gibi. Bana pek inandırıcı gelmemişti ama doyurucu bir bilgi bulamadım. Acaba uydudan TRT4k gibi 4k kansllarını izleyebiliyor musunuz direk televizyonun uydu alıcısından?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netfilxte UHD olarak film izledim şimdi. Takılma olmadı titreme de olmadı. Yine denk gelirsem yazacağım. Alacak arkadaşlara şuan tavsiye ederim. Tek olumsuz yani fiyatı. Renkler çok doğal. Ses gerçekten çok kaliteli. TRT 4K kanalı izleniyor çok da önemli değil ama kuran elaman direk onu açtı. Android ilerde saçmalamazsa uzun yıllar kullanılabilir bir tv. Ben zaten philips'in ışıklı kumandalı lambalarını kullanıyorum uzun zamandır. Ambiyans olarak harika oluyor. Tv'nin ayağı yüksek ve ayarlanabilir.
  • tundra36 T kullanıcısına yanıt
    arabaya binerken oluşan yavaşlama = soap opera effect denilen bir hadise. 50 hz/ 100 hz muhabbeti devreye giriyor. ya da o motion ayarı her ne ise kapatarak bakmak lazım.

    bir de hiç oyun oynadınız mı? pc falan bağlayıp? onda durum ne?
  • Piyasada alinabilecek en iyi tv su an 2019model q70r dir.Ustune tanimam her yonden.

    Yil olmus 2020 4ay sonra 2021 50-60hz ekran mi alinir bu devirde.Hic mi arastirmiyorsunuz.O titremenin sebebi panelin gercek hz inin 100-120 olmamasindan kaynakli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 23 Ağustos 2020; 11:45:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    sadece tv yayını izlemek için kullanımda 50 ve 100 hz arasında olağanüstü fark olduğunu gösteren kaynağın linkini ve q70r'ı nereden bulacağımızı da yazar mısınız sinirli bey?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 23 Ağustos 2020; 18:20:54 >
  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Q70r vatandan bulacaksin arastirsaydin keske bana sorana kadar.
    Sadece tv yayini izlerken bile farkediliyor ama olaganustu fark yok.Ayrica sadece tv yayini diye kim demis?
    Ayrica sinirli oldugum nereden cikti?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 23 Ağustos 2020; 19:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda maalesef teşhir ürünü var oda bi kaç mağazada. İnternetten göndermiyolar bugün aradım sordum :)) zamanında almadık 7 bine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musuz M kullanıcısına yanıt
    ya evet dün de Dolby Vision destekli bir dizi izledim. Gayet güzel pürüzsüz doğal renkler. Geçen bahsettiğim takılma da aman aman rahatsız edici bir şey olmadı koca filmde bir sahnede böyle bişey oldu yani. Oyun ps4 var denedim ama 4k destekelemiyormuş :) Haliyle çok aşırı farkeden bir şey olmadı. Ama ps4 bağlı diye uyarı verip gerekli düzeltmeleri kendi yapıyor. Ayrıca oyun moduna alın diye tavsiye ediyor. Diğer türlü zaten oyun modu aktif olmuyor. Xbox var o 4k ama tv yi tam tanıtamadım. Onu denerim. PCye bağlamak da iyi fikir.
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    o zaman uslubun genel olarak bozuk. senli benli uslup nereden çıktı? beraber mi bot bağladık? hiç araştırmadınız mı falan tarzı konuşma hakkını nereden buluyorsun? sana hesap mı verecez? kimsin? uslubuna dikkat et ya da yazma. herşeyi çok biliyorsun maşallah. vatanın yaşadığım şehirde hiç bir mağazasında yok q70r. bir akıllı sen değilsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 28 Ağustos 2020; 18:50:3 >
  • rgpp R kullanıcısına yanıt
    evet enteresan bir durumu var Vatan'ın. mediamarkt ve teknosa'da böyle mi bilmem. web sitesinde mağazada stok var gösteriyor. mağazaya gidiyorsun sadece teşhir ürünü var. xf9005'ler için de aynı durum geçerli. dikkat edin. Ya teşhirler cihazları, teşhir olduğuna dair uyarı bile yapmadan "sıfır" diye yolluyolar ya da ödemeni yaptıktan sonra ortada ürün yok günlerce oyalayıp paranı işletip iade edecekler.. satın almadan gidip mağazadan genel bir stok kontrolü yaptırmak gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 24 Ağustos 2020; 3:16:36 >
  • Biraz özensiz fotoğraflar ama boyutunu görmeniz açısından öylesine çekmiştim.

    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.




  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Bu ne alinganlik boyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama tarzınız biraz öyle. Ben bu tv'den aldım. Araştırdım. Araştırmadan da alabilirdim. Küçük görür gibi yazıyorsunuz. Kaldı performans serisi demiş en çok satan bu seri ve lg nanocel. Hiç bakmadım o tvye ya piyasada yok ya da fiyatı pahalı. Yoksa en kaliteli OLED tv gider onu alırım.
  • tundra36 T kullanıcısına yanıt
    eline sağlık teşekkürler.:) bugün Vatan bilgisayara gittim. Sözde XF65 var gözüken mağazada olan ürün teşhirmiş meğer. diğer şubelerde de hep teşhir var stoklarda ( web sitesinde mevcut gözüktüğü halde...) bu tv de vardı. ona da baktım. çok içime sinmedi gibi. bir de söz ettiğiniz "titreme" sorunu teşhir üründe bile gözüme çarptı. tabi ayarlarını çok kurcalamadım. dimming test videosu vardı usbm'de hatta çalışan arkadaş bile fark etti. titreme, atlama yapıyordu ufaktan.. Bu yeni sonylerde, xf9005'teki kasma ve yavaşlık yok deniliyor. Tabi o arada döviz kurları ne olur allah bilir. Izdırap bu tv alma işi cidden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 28 Ağustos 2020; 18:49:8 >
  • ben de kararsız kaldım. bein de maç izlemek için alacağım. yayın kalitesi belli. ekran büyüdükçe görüntü kalitesinin düşmesi de cabası. 50 inç de hareket daha net, 55 ve üstü ekranlarda (8505 de dahil) görüntü geçişlerinde titreme ve bulanıklık artıyor.

    samsung c650 lcd tv'nin ekranında siyah lekeler belirdi. piksel patlaması yada yanması oldu. gitgide de büyüyor mürekkep dökülmüş gibi. bu yüzden tv lazım ama maç görüntülerinde inanılmaz fark var. ekrandaki akıcılığı test için demo videyu önce philips 58 8505 de, sonra 55 7304 de, samsung q7 serisinde ve daha sonra da sonyxf9005 denedim. görüntüyü görünce
    teknolojinin ilerlediğini değil gerilediğini düşünmeye başladım. gözlerim yanılır diye yanıma kardeşimi de aldım gittim. kardeşim bile görüntüleri gördükten sonra abi, bozulan tv nin yenisi hangisiyse onu alalım diyor. bunlar da ne böyle? ekranda siyah kareler, titremeler vs. philips te görüntü çamur gibiydi. hani youtube'de internet hızı düşük olunca 144p ye geçiyor görüntü, çamur gibi olsa da akıcı oluyor ya.. philips tv ler tıpkı öyle. sony ise 1080 vermeye çalışıyor ama dona dona veriyor. resim resim ilerletiyor gibi. görüntü net ama sürekli takılıyor. çok titriyor. tekno marketteki elamanlar 1080p demo videom için bu dönüşümde bozulmuş dedi titreme fazla olduğu için.

    iyi ama philips de de, samsung da da aynı "bozuk videoyu" oynattık. onlarda neden bu kadar takılma yaptı? ayarları mı farklı?

    yoo, mağazada demo modunda tüm ayarlar optimum seviyededir dedi.

    kafam kazana döndü.. sanıyorum ekran boyutu küçüldükçe ekranlar arasındaki görüntü farkı azalmaya başlıyor. bu yüzden 50 inç almayı düşünüyorum ciddi ciddi.

    lakin ne alacağımı henüz bilemiyorum. 2 tane tv lazım ve tv'ler arasındaki fiyat farkları 2 adet olunca neredeyse 1 tane ucuz tv daha almaya yetecek kadar fark ediyor




  • robertobravo kullanıcısına yanıt
    Hepsinde benzer performans veriyorsa, fiyat aralığında en iyisi Pus8505 gibi duruyor. MVA panel, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DTS HD, Dolby Atmos hepsini destekleyen başka model yok galiba. One serisi demekte haklılar gerçekten.

    Fiyatları her gece kontrol ediyorum fakat nasıl olduysa Mediamarkt'ta PHILIPS 50PUS8505/62 modeli 20 Ağustos tarihinde 5399TL den 4751TL e düşmüş. Acaba stok mu sınırlıydı hemen kampanya bitti bilemiyorum. Şu an Amazon stoklarına girmesini bekliyorum ama 4751TL gibi bir fiyata düşerse tabi direkt Mediamarkttan alırım.
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Benim baktığım model 5400TL ve kampanya bekliyorum. Siz gelip buraya o alınmaz yıl 2021 oluyor deyip 8000TL lik model atıyorsunuz. Aradaki farkı ben göndereceğim derseniz size Iban numaramı yollayacağım. Sonra gidip önerdiğiniz TVyi alacağım. Dolby Atmos, Dolby vision ve DTS codecleri desteklemese bile. Para kendi cebinizden çıkmayınca konuşmak kolay oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 24 Ağustos 2020; 15:20:25 >
  • Bir urunun daha iyisi onerildiginde oneren kisiden aradaki farkin istendigini ilk defa duydum, gordum, okudum.
    Neyse siz takilin kendi kendinize fikirler verin, konusun, dertlesin.
    Yil 2021 ve 60hz lik tvler ile sizlere kolayliklar diliyorum.Philips isi biliyor ne gerek var diyor daha iyisine zaten sizler gibi dusunenler aliyor bunlari sirf daha uygun fiyati diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.