Şimdi Ara

Oppo BDP 93-95-103-105-203-205 kullanıcıları bilgi paylaşım alanı. (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.803
Cevap
34
Favori
145.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    Oppo candır yaa. Laf etme eraycelik80 Oppo ya. Kurdun tabi HTPC konuşuyon
    Buradan değil ama yurt dışından getirilerek alınırsa gayet makul bir fiyata gelebilir.
    1.300 USD makul duruyor. Yok mu amerikaya giden


    Al abi geliriz izleriz daha güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 205 için bölge sınırlaması kırıcı donanım var mı?
  • dr.amon kullanıcısına yanıt
    daha dur cihaz piyasaya çıkmadı
  • Oyun konsolu terimine hiç alışamadım şu başlıkda
  • 105 daha yakışıklıydı :)))
  • Biraz AVR'ler gibi düşünmüşler ön paneli. Kontrol ekranı kenarda değil. Özellikle rom sürücü bütünlüğüyle birlikte Pioneer avr'ler gibi belirgin tam orta noktaya yerleştirilmiş. Çokda farklı bir kasa dizaynı yok gerçi ama..
  • Arkadaşlar Oppo 105 cihazım satılıktır. Açılmamış kutu nasılsa o konumdadır. Forumdan arkadaşlara elimden gelen kolaylığı sağlarım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-oppo-bdp-105eu-479096647/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 10 Eylül 2017; 10:30:9 >
  • Kırılsın şu 203 artık yaaww

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo 93 satılıktır
    Kutulu, kusursuz eksiksiz
    1000 tl siteye özel :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikaya bir arkadaşım gidiyor bayramdan sonra bir 203 aldırayım diyorum ama neden region free olanlar bu kadar pahalı 800 dolar arkadaş dü<z modeli alsak bluraylerde sıkıntı yaşarız var mı alternatif önerisi olan
  • Çinli şöyle yazmış

    "The Good News: I find the oppo new jailbreak way, (can play bdmv bdiso ,and change regions ,remove cinavia etc )it need many time and engineers to make firmware .so this pre-order is low price . when it finish, will be $199, it will be finish before 1-11-2017."

    Normal alıp çinliden firmare mi alsam şaşırdım yahuu
  • 199 usd mı istiyor. Şaşırmış bu çinli
    USA versiyon alın. Eski bazı blurayler dışında Türkiye deki bluraylerin büyük bir kısmı 3 bölgeli oluyor. Avrupa amazondan bluray vs. alıyorsanız da Almanya da genelde üç bölgelei ama ingiltere amazon da genelde avrupa bölge kodlu blurayler oluyor. Ben 2/3 sene amerikadan getirttiğim oppo kullandım bir iki film dışında sıkıntı yaşamadım.
  • Sitesinde 1300$ olan bir cihazın burda 10.000 lere varam rakamı harbi düşündürücü!

    Bir kaç alıcı olarak bunu distribütörü ile bir görüşmek lazım.Ben dahil beklemede 5-6 kişi 205 alıcısı var..Dahası alma fikri olan arkadaşlarımızada faydalı olur.

    Yoksa yurtdışı kovalamaca devam.!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Distribütörünün Oppo satışı pek umrunda değil. Laf olsun diye getiriyor. Satış hedefi ve beklentisi yok. O yüzden fiyatda da esneme vs. yapmıyor. Ben bir kaç ay önce bizzat yeni açtıkları mağazayı ziyaretimde fiyatları tekrar sorup teyit ettirdim. Satılsa da olur satılmasa da havasındalar bu ürün için.
    En mantıklısı amerikadan getirtmek. USA versiyon olur bluray okumaz felan diye çekinmemek lazım. Türkiye de satılan bluraylerin çoğu üniversal 3 bölgeyi de içeriyor sıkıntı olmuyor. Sadece ağırlıkla İngiltere amazondan sipariş edecekseniz çoğunluk oradan avrupa bölge kodlu bluray geliyor.
    Türkiye de doğrudüzgün bluray de çıkmıyor artık, ben epeydir bluray almıyorum. Film şirketleri resmen boşlamış durumda bluray işini. Herkes indiragandi yapıyor ülkede bluray satışları çok düşük. Artık alt yazıyı bile zahmet edip yüklemiyorlar çoğu filmde




  • Bizde 205 için beklemedeyiz toplu alım mantıklı bu konuyu görüştüm anca öyle yardımcı olabilirlerlermiş... fiyatta.. Bayi daha çok yardımcı oluyor fiyatta o apayrı konu 105 den tecrübem buda kendilerinin imkansız dediği fiyata bayisi den almıştım 105 im satışta şu an 205 için bekliyoruz bakalım..



    Geri kalan her konuda haklısınız arkadaşlar. Eskiden ses altyazı önemsenirdi bir zamandır bu konuyla ilgilenilmiyor ve boşladılar. Daha hiç BD medya dışında film izlemedim (bir iki medyası maalesef burada çıkmayan film dışında) bu kadar yatırım yapıp 50-100 filme vermemek düşündürücü en azından somut bir arşivimiz olsun diye gayret ediyoruz ama azınlık olarak daha da azınlık olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Delerıum

    Bizde 205 için beklemedeyiz toplu alım mantıklı bu konuyu görüştüm anca öyle yardımcı olabilirlerlermiş... fiyatta.. Bayi daha çok yardımcı oluyor fiyatta o apayrı konu 105 den tecrübem buda kendilerinin imkansız dediği fiyata bayisi den almıştım 105 im satışta şu an 205 için bekliyoruz bakalım..



    Geri kalan her konuda haklısınız arkadaşlar. Eskiden ses altyazı önemsenirdi bir zamandır bu konuyla ilgilenilmiyor ve boşladılar. Daha hiç BD medya dışında film izlemedim (bir iki medyası maalesef burada çıkmayan film dışında) bu kadar yatırım yapıp 50-100 filme vermemek düşündürücü en azından somut bir arşivimiz olsun diye gayret ediyoruz ama azınlık olarak daha da azınlık olduk.

    Mesele 50 100 bir filme vermek degil ki ustat mesele



    Çıkan hiç bir film tr ye hemen gelmiyor amazondan alsan altyazı Yok ekleyim desen oda bela eklenmiyor



    1000 tane arşiv yapcan desen 100.000 tl tutacak

    Arşivden söyle dolaşıp ney nedir konusu nedir gezip hanımla beğenip izlemek istesen imkansız



    Üzerine 1000 bluray eve koycak yerde Yok



    Hafta da en az 2 ve fazlası film e giden biri olarak



    Verdim 15 bin lira kurdum nas sistemi 1000 den fazla iso da yükledim hepsine alt yazıda koydum önümde afişle duruyor lar okuyorum okuyorum beğendiğimi basıp izliyorum hemde oppo nun falan rüyasında göremeyeceği kalite ile





    Gel şimdi bluray al oppo al



    Zor is media devri nasıl kı cd de bitti ise bluray de de bitecek





    Netfilix tarzı biraz daha yayılsın büyüsün herkes buna geçecek



    Bunlara rağmen bluray player alıp bluray alıp kullanan lar a saygımız sonsuz



    Keyif isi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yok usta benim derdim ilk etapta illegali düşünene mantıklı ve de dediğin gibi tercih meselesi zaten değindiğimiz noktalarda aynı medya bekle vb. sorun hep.



    Bizdeki birazda hani bir albümü digital edinir flac, DSD dinlersinde ya bunun plağı da var birde plakdan dinleyelim dersin ya elimde materyal bulunsun o hesap.. Yoksa film konusunda her vizyona giren filmi edinsek paradan ziyade alan sorun olur dediğin gibi. O konuda zaten ultra seçiciyim kendi adıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızla gelişen bir streaming dalgası var ama ben bunun yakın gelecekte elle tutulan medya disc (bd, dvd, uhd) formatını öldüreceğini düşünmüyorum. Hala ciddi sayıda dvd, bluray satışı yapılıyor. İnternet haberciliği de gazeteyi öldürecek denildi, evet gazete satışları düştü bazı gazeteler dijital ortama geçti ama gazete bitmedi. Home cinema alanında kaliteye sahip olmak isteyen ve koleksiyon yapmak isteyen insanlar illaki olacaktır. Bu oldugu müddetçe de disc satışı olacaktır diye düşünüyorum. Ha kar oranı düşer, şirketler basmaktan vazgeçer vb ömrü baki olmayabilir ama bu 5-10 sene içerisinde gerçekleşecek bir şey değil diye düşünüyorum.

    Zaten böyle bir şey olursa birçok kişinin elindeki sistemler streaming in bugünkü haliyle çöpe dönüşür. Stream edilmiş görüntü ve ses için cihazlara bugünkü harcadığınız parayı harcar mıydınız? Ben harcamam :)

    Ömür el verirse 10 sene sonra bu postumu uplarım :)




  • OPPO cu arkadaşlar amazon.de de bunu buldum
    https://www.amazon.de/gp/product/B01N6GG5XL/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A15FD6TNF2FAT6
    yorumlarınız nasıl
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.