Arkadaşlar dün MediaMarkt'tan hep istediğim Nokia 6288 telefonumu 289ytl gibi uygun bir rakama edindim.
Ancak bir takım sorularım var; danışmak istiyorum.
-Etkin beklemede Opera Mini yok mu? Düzenle diyorum; uygulama listesini seçemiyorum; boş diyor; halbuki bi sürü uygulama attım, kullanıyorum.Bu uygulamaları uygulama listesine nasıl atacağım???
-Gmail'e web browser dışında java app'den ulaşamıyorum. Uygulama geçersiz diyor.
-Google Maps'de konumumu göster seçeneği yok.
-2. Kamera, N series'de olduğu gibi kamera menüsünde kullanılamıyor sanırım.
-Yazılımı güncel galiba, nasıl bakılacağına bilmiyorum.
-Telefon çok hızlı.
-Foto/Video çekimi tatmin edici.
-Macintosh uyumu şiir gibi ya!
Bu fiyata daha iyisini alamazdım, hem de 5 taksit!!
Önerileriniz için teşekkür ediyorm.
Kimse yoooook mu?
Telefonun hayırlı olsun. 6233 ile 6288 ayn platform ürünleri olduğundan ve 6233 kullanmışlığım olduğundan elimden geldiğince yardım edeyim.
Etkin beklemede Opera Mini yok mu? Düzenle diyorum; uygulama listesini seçemiyorum; boş diyor; halbuki bi sürü uygulama attım, kullanıyorum.Bu uygulamaları uygulama listesine nasıl atacağım??? Bu sorun 6233'te de vardı, sonra bir yazılım güncellemesi ile düzeltildi. Yazılımı güncellemeyi dene ama önce 6288 kullananlara sor hangi sürün en iyisi diye.
Gmail'e web browser dışında java app'den ulaşamıyorum. Uygulama geçersiz diyor. Uygulamayı sitesinden telefon ile indirmeyi dene? m.google.com/mail
2. Kamera, N series'de olduğu gibi kamera menüsünde kullanılamıyor sanırım. Evet kullanılamıyor ama kullanmak ne işe yarayacak ki; aşırı dandik görüntüler elde ediyorsun kullandığında da.
Yazılımı güncel galiba, nasıl bakılacağına bilmiyorum. Bekleme ekranındayken *#0000# yaz, yazılım sürümüne dair bilgileri görüntüleyeceksin.
Nokia 6288 V6.10 Diyor, kendi güncelleme servisi yazılımın güncel diyor.
Sorun zaten ordan indirdiğimde oluyor, çözümü olsa keşke...
2. Kamera çok sorun değil, flashın yanında ayna var.
Ama önemli olan şu Opera Mini... Etkin beklemede görebilsem...
6288 için son sürüm 06.43. Yetkili bir serviste yükletebilirsin.
Bir dehttp://rapidshare.com/files/190630326/gmail-6288.rar adresindeki gmail uygulamasını dene bakalım.
Çok teşekkür ederim gmail sorununu aştım o linkle. Versiyon yükseltme işini yapamaz mıyım kendi çabalarımla.