Şimdi Ara

Satış Durduruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Satış Durduruldu
    Msi Gs73Vr 6rf Stealth Pro

    Garanti Bitmiştir.
    Kusurları :
    -Batarya Ölüdür Çıkartılmıştır Yanında Verilecek. Sıfır fiyatı 850TL
    -Açma Tuşu Hafif Sert Basmak Gerek. Müdahale etmedim sorunsuz çalışıyor.
    -LCD panelde normal kullanımda hiç belli olmayan kapalıyken belli olan yarım cm'lik bir üst kaplamasında atma var. Konumu ortada en aşağıda MSI ambleminin biraz sağındadır. Detaylı fotoğraflar ekleyeceğim, çok önemsiz.
    -Ekran çerçevesinde menteşe yan kapakları kullanım sonucu atmıştır. Resimde göreceksiniz görsellik dışında herhangi bir sorunu yoktur. Menteşelere herhangi bir müdahale bu zamana kadar edilmedi. Ekran çok ince ve sorunsuzdur.
    -Klavyesi ingilizcedir ve Türkçe karakter etiketlidir (Bu modellerde TR klavye gelmiyordu ondan öyle)
    -Normal kullanımda belli olmayan ekran sol alt tarafında üç nokta piksel renk değişimi vardır. Beyaz ekran dışında belli olmuyor. Bir şey çarpmış sanırım biraz tırnağa takılıyor.

    Bütün kusurları dürüstçe yazdım. Tekrar yazıyorum bunlar bir kusur, sorun değil. Ürünün sadece pili yok gerisi kozmetik kusurlar.Çalışmasını engelleyecek hiç bir kusuru yoktur. Yukarıdaki kusurlardan dolayı düşündüğüm fiyattan yaklaşık 1300TL daha aşağısına satıyorum. Ürün %100 fonksiyonda sorunsuz çalışmaktadır.Gelip gören birisinin bu kusurların (Pilin olmaması hariç) ne kadar ufak olduğunu anlayacaktır. Detaylı tüm testleri yapabilirim ancak hafta sonu yeni aldığım 8GB RAM eklemesini yaptıktan sonra mümkündür.

    Ürünün tasarımı çok incedir zaten Stealth Pro ürünlerini inceleyenler bilir. Soğutma performansı çok iyidir çünkü normallerinin aksine 3 adet turbo fan vardır.

    Teknik Özellikler:
    İ7 6700HQ 4 Çekirdek 8 İzlek İŞLEMCİ
    2x8GB DDR4 2400Mhz CL17 SODIMM RAM
    6 GB GTX 1060 Laptop versiyonu (Max-Q değil) Ekran kartı
    128GB PCI Exp Yüksek Hızlı SSD
    1TB 7200RPM HDD
    120 Hz CHIMEI 17.3 inch Full HD 5ms TN Panel Ekran
    1x USB 3.1 Type-C, 3x USB 3.0, 1x USB 2.0, SD Card Reader
    Hi-Fi Jack girişi
    Programlanabilir ve Renk Değiştirilebilir arka aydınlatmalı klavye
    Yeni RAM aldım ve geldi. Haftasonu takacağım sıfır alındı. Yukarıdaki RAM miktarı takıldıktan sonra oluşacak miktardır.

    Ürünün kutusu,garantisi ve faturası yoktur. Gönderirken özel paketleyip çantasıyla birlikte göndereceğim. Her türlü sorunuzu buradan özel mesaj olarak sorabilirsiniz.

    Ürünle ilgili faydalı linkler.(Buradaki ürünler teknik özellik bakımından +128GB SSD ve +8GB RAM içerebilir);https://www.techporn.ph/msi-gs73vr-6rf-stealth-pro-gaming-notebook-review/https://www.msi.com/Laptop/GS73VR-6RF-Stealth-Pro/Specificationhttps://www.youtube.com/watch?v=rE5pdv3eMDQhttps://www.notebookcheck.net/MSI-GS73VR-6RF-Notebook-Review.172138.0.html (32GB RAM versiyonu, sadece bilgi almanız açısından paylaşıyorum)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • Laptop sahibinin ürünün bütün sorunlarını bana bildirmediği için ve kendim bazı ekstra sorunlar bulduğum için satışı durduruyorum. Takip eden veya bekleyen kişilerden özür diliyorum. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.