Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
25
Favori
108.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekkonetto

    Dediğiniz gibi yaptım direk site adında 100mbps adres girince 74mbps çıkıyor. yani ben 100mbps lik paketi alamıyorum değil mi fiber olarak ?

    Ek olarak Turktelekom sitesinde sorgulama yapıncada Hipernet olarak yine site adıyla çıkıyor

    Site adıyla çıkan 100 mbps superonline fiber'e ait. Superonline altyapısını sorgulamak için il - ilçe - bina adı yeterli. Bina adını sallayarak detaylı adres girerek sorguladığımız altyapı türk telekom. Bu tarifeler türk telekom altyapısında geçerli. 74 mbps çıktığına göre vdsl olarak bu tarifelerden yararlanabilirsiniz. Vdsl'de sorgu sonucu kesin değil. 74 mbps yazar, hattınız daha fazlasını destekleyebilir. Size ilk başta herkes gibi 50 mbit önereceklerdir. Kabul etmeyin. Forumda çoğu kişi ısrar ederek 100 mbit almayı başardı. 100 mbit hattınıza tanımlanırsa ne kadar destekliyorsa o kadar alabilirsiniz. (74 destekliyorsa 74 alır, 88 destekliyorsa 88 alır. Hattınız kaldırabileceği ulaşılabilir hızı kesin olarak ancak bağlandıktan sonra görebilirsiniz. Siz daha önce kullandım, sorunsuz kaldırıyordu, 100 bağlayın vb cümlelerle karşıdaki operatörü 50 yerine 100 bağlamaya ikna etmeye çalışın. Büyük ihtimalle hattınız en az 70-80 civarı bir hız destekliyordur.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 5 Eylül 2018; 20:34:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • beyler millenicom kullanıyorum konum sorun var istanbul gösteriyor ben istb oturmuyorum bu sorun nasıl cozebılıırm yardım edın lutfen
  • Başvurumu yaptım. Whatsapptan. Mesaj geldi işlemlerinizi başlatıyoruz diye. Şu an beklemedeyim. Ayrıca evin içinde ankastre varmış 🙂

    Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karadeniz bölgesinde oturup kullanan var mı?
  • Ben Muş'ta bağlattım 100Mbps paketten. Pingler normal. Hız 85-92 arası geliyor.
  • nereden bakınca istanbul gösteriyor?
  • karadeniz ile pek bir alakası yok. oturduğun yerde Türk Telekom varsa diğer internet servis sağlayıcılar da var demektir. Sonuçta Telekom alt yapısı kullanılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunc Sensation

    nereden bakınca istanbul gösteriyor?
    diyarbakırdan nasıl duzeltırım yardımcı ol pls
  • Tunc Sensation kullanıcısına yanıt
    Abicim biliyorum zaten onu :) Benim öğrenmek istediğim karadenizde oturup kullanan memnun mu ping sorunu var mı tam istediği hızı alabiliyor mu onu öğrenmek.

    Çünkü Türknet karadeniz bölgesinde s/çtı batırdı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam hangi siteden hangi uygulamadan bakınca demek istedim. hangi şehirde olduğunu sormadım
  • Ben istanbul'dayım LOL ping 16-17. trabzon karşıyaka ve rize merkez'de 2 LOL arkadaşım var, ping 18-25 arası gösteriyormuş. Bir sıkıntı yaşamıyorum onlarla LOL oynarken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunc Sensation

    Ben istanbul'dayım LOL ping 16-17. trabzon karşıyaka ve rize merkez'de 2 LOL arkadaşım var, ping 18-25 arası gösteriyormuş. Bir sıkıntı yaşamıyorum onlarla LOL oynarken.
    Rica etsem kaç mbit kullanıyorlar onu da sorabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunc Sensation

    hocam hangi siteden hangi uygulamadan bakınca demek istedim. hangi şehirde olduğunu sormadım
    hemen hemen bütün hız sitelerinde aynı sorun var kendi sitesinde bile locasion sorun var baska sehırde oturmam ragmen istanbul cıkması
  • sen zaten nerede oturursan otur hız testi'nin gözünde türkiye / istanbul'a bağlısın. o yüzden istanbul gözükmesi normal. pingi istanbul'a atıyor çünkü. o şekilde test yapıyor diye biliyorum.
  • bir tanesi santrale biraz uzakmış, 24 mbps almış 21 mbps görüyormuş (rize). trabzon karşıyaka'daki eve kadar fiber var tam 35 mbps görüyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunc Sensation

    sen zaten nerede oturursan otur hız testi'nin gözünde türkiye / istanbul'a bağlısın. o yüzden istanbul gözükmesi normal. pingi istanbul'a atıyor çünkü. o şekilde test yapıyor diye biliyorum.
    ee bu sorunu nasıl çözeceğiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dalette

    hemen hemen bütün hız sitelerinde aynı sorun var kendi sitesinde bile locasion sorun var baska sehırde oturmam ragmen istanbul cıkması

    Alıntıları Göster
    Cgn olmadigindan emin misiniz? Ayrica bazi ip bloklari bazi sehirlere tanimli onlardan da verilmis olabilir size. Ping icin tracert komutu vermelisiniz lol eu serverina.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu bir sorun değil. İp adresi alırken şehir kaydı yapılır. Hız siteleri vs bu şehir kaydına bakar, sizin gerçek şehirinize değil. Millenicom size verdiği ip adresini istanbul'a kaydettiği için hız siteleri istanbul'u görür. Bu normaldir, sorun değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 10 Eylül 2018; 14:26:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba, millenicom ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. T.Superonline fiber internet müşterisiyken taşınmamdan dolayı adsle mahkum olmuş ve yeni iss ararken buradaki yorumları da okuyarak millenicoma başvurmaya karar verdim. Kendi sitelerinden yaptığım sorgulama neticesinde 50-55mbit arasında hız alabileceğim söylenmiş; 35 ve 100mbit paketler arasında 10 TL'lik fark nedeniyle de 100mbitlik paketi seçtim. Bu arada T.Superonline üyeliğimi de iptal ettirmedim. Kuruluma gelen arkadaş dışarıda bulunan ankastreden evime doğrudan bir kablo çekti balkondan ve modeme bağladı, ancak ankastrede kablonun ucunu bantlama gereği bile duymadı. Modeme takılan kabloya da cat dediğimiz aparatı takmak yerine kabloların uçlarını birbirlerine bağladı ve klasik şekilde kıvırarak çıplak bıraktı :). Modem kurulumu yaparken de sağolsun VDSL seçeneği yerine ADSL seçeneğine kurulum yaptığı için bir süre de bu yüzden internet gelmesini bekledim ta ki bu durumu fark edene kadar ve kendim düzelttim. (70 TL çoktan işlenmiş oldu tabi)Yaptığım bütün hız testi sitelerinden alabildiğim maksimum hız 20 mbit daha üstünü göremedim. MH ile görüştüğümde 100mbite sabitlenmiş durumda olduğunu söylemelerine rağmen bu süreçte başıma gelenleri bir bir anlattım. Israrla telesekreterle aranıp sorununun çözülmüştür sizin teyidinizi almak istiyoruz demelerine rağmen evime gelen giden yok(ısrarla evime geldiklerinde bana haber vermelerini söylemiştim ama bu da yok). Israrla TTNET altyapısı kullandığımı söyleseler de tracert yaptığımda superonline bilgisi değişmeksizin karşıma çıkıyor. 10 gün olmamıştır herhalde aboneliğimin başlangıcından beri ve bir türlü sonuca ulaştıramadılar. Bütün bu bilgiler ışığında sizce benden kaynaklı bir sorun var mıdır? yada bir şeyleri eksik mi yapıyorum? bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum delirmek üzereyim.

    İzmir - Gaziemir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BreakAngeL

    Arkadaşlar herkese merhaba, millenicom ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. T.Superonline fiber internet müşterisiyken taşınmamdan dolayı adsle mahkum olmuş ve yeni iss ararken buradaki yorumları da okuyarak millenicoma başvurmaya karar verdim. Kendi sitelerinden yaptığım sorgulama neticesinde 50-55mbit arasında hız alabileceğim söylenmiş; 35 ve 100mbit paketler arasında 10 TL'lik fark nedeniyle de 100mbitlik paketi seçtim. Bu arada T.Superonline üyeliğimi de iptal ettirmedim. Kuruluma gelen arkadaş dışarıda bulunan ankastreden evime doğrudan bir kablo çekti balkondan ve modeme bağladı, ancak ankastrede kablonun ucunu bantlama gereği bile duymadı. Modeme takılan kabloya da cat dediğimiz aparatı takmak yerine kabloların uçlarını birbirlerine bağladı ve klasik şekilde kıvırarak çıplak bıraktı :). Modem kurulumu yaparken de sağolsun VDSL seçeneği yerine ADSL seçeneğine kurulum yaptığı için bir süre de bu yüzden internet gelmesini bekledim ta ki bu durumu fark edene kadar ve kendim düzelttim. (70 TL çoktan işlenmiş oldu tabi)Yaptığım bütün hız testi sitelerinden alabildiğim maksimum hız 20 mbit daha üstünü göremedim. MH ile görüştüğümde 100mbite sabitlenmiş durumda olduğunu söylemelerine rağmen bu süreçte başıma gelenleri bir bir anlattım. Israrla telesekreterle aranıp sorununun çözülmüştür sizin teyidinizi almak istiyoruz demelerine rağmen evime gelen giden yok(ısrarla evime geldiklerinde bana haber vermelerini söylemiştim ama bu da yok). Israrla TTNET altyapısı kullandığımı söyleseler de tracert yaptığımda superonline bilgisi değişmeksizin karşıma çıkıyor. 10 gün olmamıştır herhalde aboneliğimin başlangıcından beri ve bir türlü sonuca ulaştıramadılar. Bütün bu bilgiler ışığında sizce benden kaynaklı bir sorun var mıdır? yada bir şeyleri eksik mi yapıyorum? bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum delirmek üzereyim.

    İzmir - Gaziemir
    Şöyle bir durum oluyor, alabileceğinden çok üst bir hıza sabitlersen istediğin performansı alamıyorsun. bence Millenicom'u arayıp hızını 100 yerine 50'ye sabitlemelerini talep et. Hatta biraz daha garanti olsun dersen 35'e sabitlet kendini. Daha sonra bir daha test et. Yararlı olacağını düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.