Şimdi Ara

SORUN YOK ALPER SAĞOLSUN ÇÖZDÜ! / MİLLENİCOM'A SAKIN AMA SAKIN BULAŞMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme: Yaşamış olduğunuz sorunu tatlı bir dilde anlattığınızda sorunu gerçekten çözüyorlar. Benim yaşamış olduğum sorun mhy ile ilgili hepsi tamamen bilgisizdi. Alper sağolsun en inci ayrıntısına kadar ilgilendi ve kesin çözüm ile konu kapandı. Benim sorunum hız yada kopma değildi mhy sorunuydu. Teşekkür ederim yardımlarınız için :)

    Yeni evde altyapı çözüldüğü an tekrardan Millenicom :)

    -

    siz siz olun sakın ama sakın bu firmaya bulaşmayın, 50tl fazla verin gidin tt, sol falan kullanın.

    1 mart 2019'da sözleşmesiz olduğu için başvuru yaptım ve gelip bağladılar.

    şimdi sırlar dünyası gibi geçen 8 günlük olayımı anlatıyorum.

    ilk beni aradıklarında 1 mart 2019 saat 11:11'de geçen diyaloğu özet geçiyorum (ses kayıtları var telefon kaydettiği için)

    normalde 85tl iken kendi telefon hattınız üzerinden kullanacağınız için 75tl yapabiliriz dediler ve saat 13:10'da aradıklarında tüm bilgileri annemede anlatıp onay verdik. Lâkin onay verirken ilk görüşmedeki gibi 75tl demediler ama biz ilk görüşmeyi baz alarak onayladık ve akşam eve geldiğimde sözleşmede 85tl yazıyordu 2. ay ücretsiz 4 ay boyunca 30tl kurulum ücreti. görüşme esnasında dedim ki bakın ev telefonum türktelekom ona birşey olacaksa yaptırmam boşuna uğraşmayın. yok beyfendi ev telefonu hattınızdan çekeceğimiz için sorun yok türk telekomdan devam edeceksiniz görüşmenize sadece interneti o hat üzerinden çekeceğiz. akşam eve geldim daire içerisindeki hattı direk modeme bağlayıp ev telefonunu iptal edip adi şerefsizler evden çıkıp gitmiş. sözde kablo çekmişler ama çekselerdi telefon ve internet aktif olarak çalışırdı. millenicom'u aradığımda türktelekomu arayıp gelip yapsınlar dedi. neyse aradım gelip yaptılar ve bu seferde internet gitti. tekrar millenicom'u aradım ve telefon gitti yani kısacası tek hat üzerinden ikisinide alacaksınız diye şerefsiz müşteri temsilcisinin yalan dolan bilgiler anlatarak üye etti bizi.

    yukarıdaki yazdıklarıma göre ilk aktardıkları bilgileri dinleyin diye şikayet oluşturduğumda size doğru bilgiler verilmiş sorun yok diye kaydı kapatmışlar ama unuttukları birşey var telefon kayıt ediyordu kayıt defalarca dinledim o kaydı. kısacası yukarıdan bir güzel silkeleme yaptılar

    -

    sonuca varamadık sürekli arıza kaydı bıraktım hani ikisinide bir kullanacaksınız dediler ya şerefsiz kullanamıyoruz diye bıraktık hep. sonra bina(sıfır bina) ile ilgili sorun falan varsa ilk miktarı belirleyip sonra onay verirsek gelip yapacaklarmış. beni ne onay için aradılar nede geliyoruz diye aradılar nede bu olayla ilgili aradılar. tek aradıkları zaman arızanızı yaptık faturanıza yalan olmasında +130tl yansıyacak. onay verdim mi diyorum? evet diyor. ses kaydını dinletin, atın, vs diyorum hayır diyor?

    -

    bu sefer taşınma için başvuru yaptığım o bölgede port yok diye hattımı iptal edin diye aradım müşteri temsilcisi dediki İPTAL NEDENİ NAKİL VE PORT YOK DİYE KURULUM ÜCRETİ VERMEYECEKSİNİZ 3 KERE TEYİT ALDIM merak etmeyin. tamam dedik dondurduk hattı. bir daha arayıp evrak listesini falan sorduğumuzda iptal ücreti yok, ama kurulum ücreti ödeyeceksiniz dediler AMA NE YAZIK Kİ SES KAYDI GENE VAR.

    şimdi gel gelelim bu adi şerefsiz firma gerçekten hizmet mi veriyor yoksa 1tl'ye bile muhtaç hareket mi ediyor?
    hayatımda ilk defa ttnet'ten çıktım yemine derim bu kadar rezil olmadım artık 50tl fazla veririm 50mbps az alırım ama başka firmaya geçmem.



    sayın millenicom yetkilileri, bu tür olaya benzer bir olayı iş yerimizde SOL kullanırken yaşadım ve mahkeme sonucunda 5 haneli bir rakam ile tazminat kazandım. iş akışımla ilgili yaşamış olduğum sorundan dolayı. sanırım bu konuda mahkemeye taşınacak. 200tl'sinde değilim ama sizi uğraştıracağım.

    -

    OLABİLDİĞİNCE HER YERDE YAYACAĞIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 9 Ekim 2019; 12:52:30 >







  • ŞİMDİ ARADILAR VE SAKIN OLA AMA SAKIN OLA SES KAYDI FALAN VAR DİNLETİN FALAN DEMEYİN ANCA VAKİT KAYBI YAŞARSINIZ.
    BEN TÜM KAYITLARLA BERABER AVUKATA VERDİM ARKADAŞIM DETAYLI BİR ŞEKİLDE İLGİLENECEK
  • Katılıyorum millenicom pişmanlıktır.
  • Yeni reklamımızı izlediniz mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=TQcyTxnYVOw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: millenicom

    Yeni reklamımızı izlediniz mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=TQcyTxnYVOw
    utanmadan birde her konuya spam yapıyorsunuz izlemeyeceğiz saçma reklamınızı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.